Flere og flere danske brudepar, drømmer om at holde bryllupsfest i skoven. Fordelen ved et bryllup imellem skovens mange store træer, er selvfølgelig muligheden, for at komme i læ hvis vejret ikke er med jer på dagen. Vi har efterhånden fotograferet en del bryllupper i danske skove. Vi får faktisk flere og flere af dem med årene. Fordelen ved et bryllup i naturen, er den stærke følelser af autencitet i idylliske omgivelser, man altid finder i en skov. Flere og flere feststeder tilbyder også at arrangere jeres bryllupsfest i en skov der ligger tæt på bryllupslokalerne.

Har i overvejet et bryllup i en lade?

brud-og-gom
Kærlighed, ja og amen
Bæredygtigt bryllup
Kærlighed ja og amen

Gør-det-selv-bryllup i skoven

Det fleste bryllupper vi oplever, der afholdes i en skov er ofte en form for Gør-det-selv-bryllup i skoven. Det er brudeparret, der selv arrangere brylluppet og får så booket en rådmand eller en præst, ud til at forestå deres vielse imellem bøgetræer og grantræerne i skoven. Ligemeget hvor i vælger at afholde jeres bryllup. Om det er på et slot, i en skov, på en strand eller i et forsamlingshus, så kører vi både på Jylland, Sjælland og Fyn og fotograferer bryllupper. Og vi garanterer altid mange billeder, af højeste kvalitet fra bryllupper.

Bryllupsfest i skoven

Udendørs bryllup og bryllupsfest i skoven

Et udendørs bryllup og fest i skoven, kan være forbundet med mindre problemer, hvis man ikke er på forkant med dem ihverfald. Sørg derfor at have gasvarmere, så folk ikke fryser. Sørg også for at folk kan søge i læ i et feststelt eller andet hvis det skulle begynde at regne. Sørg også for at i har en generator med til strøm og selvfølgelig også brændstof til denne, så i kan holde festen kørende igennem hele natten. Fordelen ved et bryllup i en lade eller i en skov, er ofte at i kan fæste til den lyse morgen uden af genere nogen. Og der er jo også noget romantisk over et bryllup ude i skovens dybe stille ro ikke?