De blev viet i Brejning kirke

Comwell Kellers Park Hotel – Det søde brudepar Fenella og Julian blev viet i Brejning kirke. Selve bryllupsfesten blev afholdt på det smukke Comwell Kellers Park Hotel i Børkop ved Vejle. Bryllupsfotografering ved Forevigt.dk foregår altid i en hyggelig og afslappet atmosfære. Fotograferingen skal både være sjov og hyggelig for brudeparret, for at få de bedste bryllupsbilleder.

Comwell Kellers Park Hotel

Bryllupsfest i smukke omgivelser. Hold dit bryllup i unikke omgivelser, en hyggelig stemning og gastronomi i topklasse er hvad der venter jer og jeres gæster – på den helt store dag. En bryllupsfest på Comwell Kellers Park bliver en uforglemmelig oplevelse.

Comwell Kellers Park Hotel

Om Kellers Park

Skal du holde bryllup er Comwell Kellers Park det perfekte valg. Mad i topklasse, omgivelser du ikke finder smukkere og vores medarbejdere, som yder det optimale vært- skab og lever sig ind i netop dine forventninger gør, at dit arrangement bliver en succes.

Bryllup på Fyn

Vi holder på, at gode råvarer både kan smages og fornemmes. Vores køkkenchef er en ildsjæl, der holder fast i gamle traditioner for god kogekunst tilsat forfriskende strejf af nutidens tendenser. Derfor bliver al vores mad tilberedt fra grunden – lige fra friskbagt brød til den varmrøgede ørred. Det giver mad, der vækker og glæder sanserne. En helt særlig oplevelse for dig og dine gæster.

De klassiske palæbygninger med udsigt over Vejle Fjord danner sammen med parken, de moderne tilbygninger og den eksklusive spaafdeling en ene- stående ramme om oplevelser og input til både krop og sjæl.

Læs mere om bryllupsfotografering ved Vejle her.