Gammel Estrup Herregård bryllup

Gammel Estrup Herregård bryllup. På Gammel Estrup finder du et smukt kirkerum, som blev indrettet af Christen Skeel den Rige og Birgitte Rosenkrantz i 1600-tallet. Her er plads til 70 personer, og om sommeren afholdes flere gudstjenester i kirkerummet.

Hotel Vejlefjord bryllup

Kulturarv i øjenhøjde
Gammel Estrup tilbyder en række udstillinger og oplevelser med fokus på den danske herregårdskultur. Museet er åbent for turister året rundt og tilbyder desuden mødefaciliteter, vielse i herregårdens kapel og andre unikke oplevelser for grupper.

Herskab og tjenestefolk
Besøg de pragtfulde sale og elegante gemakker, hvor adelen levede deres luksuriøse liv. Og kig ind i tjenestefolkenes kamre og det store Herregårdskøkken, hvor man i alle skoleferier og til jul kan møde Husjomfruen og kokkepigerne.

Pragtfuld herregårdshave
Gå også en tur i den smukke barokhave med Orangerier og et væld af planter og blomster, mens børnene prøver naturlegepladsen.

Læs mere om bryllupsfotografen i Randers her.

Restaurant den gamle stald bryllup

Restaurant Den gamle Stald har til huse på Dansk Landbrugsmuseum, Gl. Estrup. Herregården Gammel Estrup, der ligger på vejen mellem Randers og Grenaa, rummer i dag to museer: Gammel Estrup – Herregårdsmuseet og Dansk Landbrugsmuseum. På Herregårdsmuseet kan du blandt andet opleve de pragtfulde sale og elegante gemakker, hvor smukke grevinder og stilfulde adelsmænd dansede og festede. Landbrugsmuseet er det statslige og nationale museum for landbruget, slagterierne, mejerierne, fødevare- og måltidshistorie.

Den Gamle Stald . Randersvej 4, Gammel Estrup . 8963 Auning

Se vores bryllupsbilleder her. Hvert år danner kapellet baggrund for kirkelige vielser og barnedåb, ligesom borgerlige vielser kan foregå i et af herregårdens mange rum. Ønsker du at holde fest på Gammel Estrup kan du gøre det i restauranten “Den Gamle Stald”.   Bryllupsfotografering ved det gamle hyggelige Gammel Estrup Herregård er altid en fornøjelse for en kreativ bryllupsfotograf.