Havreholm Slot bryllupper

Havreholm Slot bryllup – På Havreholm Slot i Nordsjælland, kan slottet tilbyde den fornemste Nordsjællandske indpakning til jeres bryllup. Slottets rammer er i al beskedenhed unikke til højtidelige arrangementer som bryllupper, og vores køkken har det gastronomiske niveau der skal til, for at maden kan matche de storslåede omgivelser.

På Havreholm er mulighederne mange. De stiller alle slottes stuer, faciliteter og vores mange terrasser og skønne udendørs omgivelser til rådighed. Til festen, receptionen, vielsen eller til den form for bryllup netop I har drømt om. Slottet har plads til op til 120 spisende bryllupsgæster og kan tilbyde alle 120 gæster overnatning.

bryllup_detalje2
Bernstorff Slot
bryllupsfoto-283
bryllupsfoto-183
bryllupsfoto-11
Bryllupsfotograf Langeland
bryllupsfoto-22
foto-242
foto-61
bryllup
foto-10
fotograf bryllup

Romantiske og traditionelle bryllup

Ved det romantiske og traditionelle bryllup er det en oplagt mulighed at holde festen på en herregård – her kommer den romantiske eventyrstemning rigtigt til sin ret, og både gæster og brudepar vil med garanti få en oplevelse og en dag, som de aldrig glemmer.

Bryllup på herregård er naturligvis også en rigtig god ide, selvom man ikke har sat det store kirkebryllup op. En fest i sådanne rammer, vil altid blive en stor og uforglemmelig fest.

Havreholm Slot bryllup

På Norsk

Overrask deres gjester med et drømmebryllup på deres helt eget slott i fantastiske omgivelser. La dere føres tilbake til en annen tid på Havreholm Slott på “smukke” Nordsjælland, bare 25 minutter fra København. Her forenes moderne komfort med eventyrlig romantikk.

På Havreholm Slot har de gjennom de siste 25 år høstet stor erfaring med å skape unike bryllup. Her tilbys gjestene en gastronomisk opplevelse av første klasse, og en vinkjeller som ingen grense kjenner.

Havreholm Slot kan tilbyde bryllup med overnatting for inntil 115 gjester, og for eksempel bryllupsresepsjon med bryllupskake, kjent fra den Danske TV-serien “Det søte liv”, som ble vist på NRK1. Havreholm Slot arrangerer alltid kun ett bryllup av gangen – uansett bryllupets størrelse.

Havreholm Slot | Klosterrisvej 4 | 3100 Hornbæk