+4542679011 info@forevigt.dk

Holmegaard Gods bryllup

Holmegaard Gods bryllup – Som brudepar kan I vælge at leje Skovridersalen og selv stå for Jeres festarrangement, eller I kan vælge én af de dejlige bryllupspakker, der indeholder alt, så I kun skal tænke på at nyde dagen med Jeres gæster. Så får I en fest, der fungerer i mindste detalje og I har selv det fulde overskud til at glæde jer over dagen, nyde hinanden og have det rart og hyggeligt sammen med gæsterne. Herregårdsbrylluppet er inspireret af livet på en stor dansk herregård i ”de gode gamle dage”

Bryllupsplanlægning

Bryllupsplanlægning er en stor mundfuld. At vælge brudekjole, stedet for brylluppet og at sammensætte gæstelisten er blot nogle af de ting, der skal ordnes. Vigtige nøglepersoner skal også udses. Men hvem gør egentlig hvad under et bryllup?

bryllup_detalje2 bryllupsfoto-395 Bernstorff Slot bryllupsfoto-283 bryllupsfoto-183 Bryllupsfotograf Langeland bryllupsfoto-22 foto-242 foto-270 foto-61 bryllup foto-10 foto fotograf bryllup Holmegaard Gods bryllup Holmegaard Gods

Bryllupsbillederne

Bryllupsbillederne foreviger jeres store dag, så vælg en fotograf med omsorg. Læg fokus på fotografens stil og på den personlige kemi jer og fotografen imellem. Så er I godt på vej mod de perfekte bryllupsbilleder.

Holmegaard Gods (fest på gods)

Holmegaard Gods er en gammel gård, som nævnes før 1375. Gården ligger ca. 8 km nordøst for Næstved i Holme Olstrup Sogn i Næstved Kommune. Hovedbygningen er opført i 1635.

Holmegaard Gods | Rødebrovej 2 | 4684 Holmegaard