+4542679011 info@forevigt.dk

Hotel Admiral bryllup – Lidt om brudeparret Julie og Billy: Min kæreste og jeg skal giftes til næste sommer den 24-07-2021. Og vi vil rigtigt gerne have jer til at tage billeder af vores store dag. Vi bor i Ballerup med vores 2 børn Abigail på 2 år og Aiden på 8 år. 

Vielse i Sankt Ansgars kirke København

Jeg er katolik, og vi skal derfor vies i den katolske domkirke Sankt Ansgars kirke i Bredgade i København.  

Efter kirken har vi valgt Hotel Admiral, som skal holde vores reception og fest. Vi har valgt rummet med  stenforhøjninger et rigtigt smukt rum med udsigt til Københavns havn. Til festen inviterer vi 44 personer, men efter middagen kommer der flere vennepar og kolleger og fester med os. Der kommer Dj fra kl. 22:00 til kl. 03:00. Der vil kun være 4 børn til brylluppet, da vi ikke ønsker det skal blive en børnefest 2 af de 4 børn er vores egne. De vil blive passet på hotelværelset fra kl. 20:00 og det samme med min brors børn. 

Læs mere om bryllupsfotografi i København her

mad Broholm Slot

Hotel Admiral bryllup reception og fest

Til receptionen har vi valgt, at vi vil skære vores bryllupskage, som bliver lavet af Bake my day. Det var ikke noget svært valg, da de laver de flotteste kager og går meget op i de små detaljer. 

Vores tema til brylluppet er romantik. der er sat meget stort buget af til blomster, som skal laves af Atabelstory. Vi ønsker det skal være meget overdådigt med masser af blomster og lys.  

Farverne vil være hvid, lyserød rosa og guld. 

Min brudekjole og slør bliver fra Ivoryangrace, som ligger i Sverige, da de har mange kjoler i den stil, jeg ønsker og jeg kører gerne 4 timer for den rigtige kjole. 

Gommens tøj bliver fra Deerest Copenhagen. Der vil være dreesscode som er galla og jakkesæt ved Hotel Admiral bryllup.

de magiske øjeblikke.

Vores toastmaster bliver min bror Patrick. Han er sanger og kommer også til at synge i kirken. Han er vant til at stå foran mange mennesker så vi synes, at han er den helt rigtige til det.  

Brudepigen er min søster og blomsterpigen er vores datter. 

Bestman tænker gommen stadigvæk over.  

Det vigtigste, når det kommer til en bryllupsfotograf er, at de er gode til at fange de magiske øjeblikke.