+4542679011 info@forevigt.dk

Skal i holde jeres bryllup på Sonnerupgaard Gods?

Skal i holde et Sonnerupgaard Gods bryllup, så skal i også bruge en dygtig fotograf til jeres bryllupsfotos. Vi kender Sonnerupgaard Gods super godt og har fotograferet der mange gange igennem de sidste par år. Vi har fotograferet mere end 300 bryllupper på Sjælland, Jylland og Fyn de sidste år. Det gør os til nogle af de mest brugte fotografer i Danmark. Vi elsker bryllupper og det synes vi også kan ses i vores kreative billedstil.

I tvivl om vores kvaliteter? Se her hvad andre brudepar mener om forevigt.dk

Hold bryllup eller fest i en af festlokalerne på Sonnerupgaard Gods. Godset er fra 1341, og festlokalerne er indrettet med respekt for deres fortid. Er I på udkig efter smukke selskabslokaler hvor der er overnatningsmuligheder er Sonnerupgaard Gods en oplagt mulighed. Sonnerupgård er et gods og voldstedet fra 1341, så en del er godset er rigtig gammel. Gården er med fire længer og en afdeling i hver del.

varna palæet århus Sonnerupgaard Gods bryllup

Sonnerupgaard Gods

Sonnerupgaard Gods er en gammel herregård på midtsjælland, som nu bliver drevet som hotel, konferencecenter og selskabslokaler. Hos Sonnerupgaard har I mulighed for selv at danne rammerne for f.eks. bryllup, barnedåb, jubilæer, virksomhedsarrangementer, konferencer og meget mere. Vi ankommer her til Sonnerupgaard godset til bryllupreceptionen. Her lavede vi stemningsbilleder af brudeparret, der skar bryllupskage for.

Se flere flotte foto fra Sonnerupgaard her

anmeldelse af fotograf bryllup anmeldelse af bryllupsfotograf aarhus bryllupsfotograf pris