Sonnerupgaard gods bryllup ved Hvalsø på Sjælland. Dagen startede med brudens forberedelse hjemme hos dem selv. Her var familien og et par af de nærmeste venner allerede samlet fra morgenstunden.

Vi fotograferede mens bruden fik lagt sin makeup og forvandlingen fra hverdag til prinsesse blev en realitet da hun endelig stod klar i sin flotte brudekjole. Forældrene kunne naturligvis ikke undgå at fælde en tåre ved synes af den super smukke brud.

At vælge den rigtige bryllupsfotograf er den største beslutning – her ligger jeres minder

Sonnerupgaard gods bryllup
Sonnerupgaard Gods - Overdådigt ladebryllup
sonnerupgaard gods laden
bryllup sjælland
en helt særlig magi på Sonnerupgaard Gods
populære bryllupslokationer
vielsesringe Sjælland
BRYLLUPSFOTOGRAFER
en fotograf som lytter til jeres behov
inspiration til bryllupper
BRYLLUPSBLOG OM BRYLLUPPER
BRYLLUPSLOKALER MED OVERNATNING
unikke bryllupslokationer
Danmarks bedste bryllupslokaler
bryllup på skønne Sjælland
BRYLLUP PÅ HOTEL OG KRO
Slotte og gårde på Sjælland
backdrop til bryllupsbilleder eller photobooth
Hotel og kro-bryllup på Sjælland
FOTOGUIDE
Brudevals

Det store ja blev givet i Hellig Kors Kirke i København

Brudeparret fik givet hinanden deres store ja på Nørrebro i Hellig Kors kirken i København. Vi var med under hele vielsen og fangede selvfølgelig brudens tur op af kirkegulvet mod sin kommende mand, stærkt støttet af sin stolte far.

Læs mere om bryllupsbilleder taget i København her

Vi stod klar i den anden ende af kirken da vielsen var overstået og bruden og gommen forlod Hellig Kors kirken som ægtefolk. Udenfor blev der kastet med ris og brudeparret blev ønsket tillykke med deres store dag og glæden og kærligheden strålede ud af parret ved deres Sonnerupgaard gods bryllup.

Bryllupsportrætter af brudeparret

Så kom turen til de officielle bryllupsportrætter af brudeparret. Vi var så heldige at have 2 lokationer til selve bryllupsbillederne. Den første del lavede vi i København og den anden del blev fotograferet i naturen omkring Sonnerupgaard gods.

Efter portrætterne var i kassen, skar parret bryllupskagen for og derefter startede bryllupsfesten med skønne indslag, mange skønne retter og stærke taler og afsluttet med en elegant og flot brudevals udført smukt af brudeparret. Derefter blev selve festen skudt igang og den varede til den lyse morgen ved deres Sonnerupgaard gods bryllup.

Eventyr og herregård er lig med et Sonnerupgaard gods bryllup

Eventyr og herregård er lig med et Sonnerupgaard gods bryllup. Fantastisk kulisse til et romantisk bryllup på en gård i naturens smukke omgivelser.

Sonnerupgaard er blevet et af de mest populære feststeder på Sjælland når det kommer til private fester og større events. Rustikke lade bryllupper er blevet et populære trends i Danmark. Godset står med rå vægge og store flotte træ søjler. Det giver et hav af unikke muligheder for indretning af jeres store dag.

Godsets centrale placering i Hvalsø mellem Roskilde og Holbæk

Bryllup i lade på sjælland – Sonnerupgaard gods bryllup

Skal i holde et Bryllup Sonnerupgaard Gods? Så skal i også bruge en dygtig fotograf til jeres bryllupsfotos. Vi kender Sonnerupgaard Gods super godt og har fotograferet der mange gange igennem de sidste par år. Vi har fotograferet mere end 300 bryllupper på Sjælland, Jylland og Fyn de sidste år.

Se flere billeder fra lade bryllupper

Det gør os til nogle af de mest brugte fotografer i Danmark. Vi elsker bryllupper og det synes vi også kan ses i vores kreative billedstil.