Hvorfor blive gift i KBH? København (KBH) er Danmarks største by men også den by, hvor vi har den største mangfoldighed. Det er en storby, hvor der på den ene side er den moderne side med høje og flotte glasbygninger, travle forretningsfolk og kaffemøder på de lokale kaffebarer.

Charmerende æstetik fra gamle dage

På den anden siden har man de fredede gamle bygninger, hvor man har den charmerende æstetik fra gamle dage, Kødbyen som har sin charme og de kulturelle oplevelser. Derfor er København en af de byer, hvor I kan få de mest unikke og fantastiske bryllupsbilleder. Der er nogle af de mest vidunderlige lokationer, uanset om I ønsker, det skal være romantisk, eventyrligt, rustikt, kreativt eller noget helt nyt.

Vi har gennem årene etableret et tæt samarbejde med de fleste populære lokationer i København

Vi har gennem årene etableret et tæt samarbejde med de fleste populære lokationer i København for at kunne hjælpe de forskellige brudepar med at realisere deres drømmebilleder. Herudover kender vi nogle skjulte perler rundt i København, som giver jer adgang til nogle helt unikke billeder, som de færreste vil kunne få adgang til.

Skal i giftes andre steder på Sjælland?

Vi ved at et bryllup er en større afskrivning…

Vi ved at et bryllup er en større afskrivning, og alt er nøje planlagt. Vi tager derfor også jeres bryllup meget alvorligt, da vi er med til at forevige de store øjeblikke på bryllupsdagen, som I med stolthed og glæde kan kigge tilbage på i mange år frem.

Vi sætter derfor gerne god tid af til at høre om jeres overvejelser, idéer og forventninger til bryllupsbillederne. Her har vi også fokus på at fange essensen i jeres kærlighed for at skabe den selvsamme essens i bryllupsbillederne. Vi viser og deler gerne vores referencer som inspiration eller er med til at illustrere forskellige lokationer for jeres bryllupsbilleder.

Læs om F.A.Q

Fantastiske billeder – Hvorfor blive gift i KBH?

Hos forevigt.dk er vi først tilfredse, når vi ved, at vi har fået foreviget nogle fantastiske billeder, som fortæller jeres kærlighedshistorie på bedste vis. Vores fornemmeste opgave ligger i, at I til enhver tid med glæde og stolthed skal kunne vise billederne frem til jeres familie og fremtidige generationer. 

Se flere flotte billeder fra KBH