Kærlighed ja og amen – Vi er et par på hhv. 28 og 30 år, som blev smask forelskede i hinanden, da vi var 18 og 20 år gamle. Vi har nu været sammen i små 10 år. I den tid har vi fået skabt en masse gode minder sammen, og vi har fået to dejlige børn sammen. Tiden har også budt på udfordringer, da gommen i slut tyverne fik konstateret kræft. Dette har givet os et helt nyt syn på tilværelsen og på hvad der er vigtigt her i livet og for os som familie. Vi har støttet hinanden i alt fra skøre idéer, det almene hverdagsliv og til livets uventede drejninger. Gommen er heldigvis erklæret rask i dag, og vi besluttede os for, at vi mere end nogensinde før, havde lyst til at give hinanden, vores allerstørste JA! 

Kærlighed ja og amen

Brylluppet skal stå i sommeren

Igennem årene har vi holdt mange abefester, hvor vi har skrålet med på alt fra ABBA til gamle Disney-hits. Dette er første gang, hvor vi skal planlægge en stor fest for 60 mennesker. Brylluppet skal stå i sommeren 2021, og vi er allerede godt på vej med planlægningen. Festen skal holdes i Midtjylland på vores lokale sognegård, hvor mange af vores familiefester tidligere er blevet afholdt. Vi har kendskab til tjenerne og den rare herre, som ejer stedet, hvilket gør, at vi føler os hjemme.

Valg af kjole

Brudekjolen er valgt efter en prøvning i Lilly i Vejle, hvilket var en helt fantastisk oplevelse! Et styks stor brudekjole med to skørter og langt slør blev slæbt gennem gågaden og hjem til vores lille ekstra værelse, hvor den nu hænger og venter på den store dag. Det sværeste ved valg af brudekjole var og vælge imellem de mange fine kjoler og endeligt beslutte, hvilken stil som man som brud vil køre på selve dagen. 

Vielsesringene

Vielsesringene blev valgt af bruden, da hun skulle fri til sin kæreste. Pengene var små, men kærligheden stor. Ovenpå al den sygdomshistorik for os som par, synes bruden, at hun ville vise sin mand, at vi står sammen i tykt og tyndt, og at dette kun gjorde, at brylluppet syntes endnu mere vigtigt og betydningsfuldt. Vielsesringene blev valgt hos en lille guldsmed i Vejle, og de har både fungeret som en forlovelses- og vielsesring. 

Når det kommer til valget af fotograf

Når det kommer til valget af fotograf betyder det meget for os, at det er en afslappet person, som formår at fange “øjeblikket”. Det betyder meget, at der både kan være opstillede billeder, men at der også bare er plads til sjov og spas og det at være i nuet! Vi håber på og få muligheden for at kunne forevige vores skønne dag med en af jeres fantastiske fotografer. 

Gommens tøj

Gommen har endnu i vente og skulle finde sit jakkesæt i samråd med sin best man, som bliver hans storebror, som han altid har haft et tæt bånd til. Bryllupskagen leveres af en ung kvinde, som laver de fineste kager til al slags fest. Festen har som sådan ikke et tema. Gæsterne skal føle sig godt tilpas, vi skal have det sjovt og have luftet det fine tøj. Det er præcis det, der passer til os som par – afslappede, humoristiske og go-with-the-flow typerne 😉 

toastmaster

Som toastmaster falder valget på brudens far, som er en spasmager uden lige – en rigtig håndværkertype med en rigtig håndværkerhumor.. Det er det, som skal sætte rammen for vores fest! Der skal være plads til sjov, og der skal ikke være en sjæl, som tænker; “kan jeg nu tillade mig dette til en så fin fest?” – NEJ man skal bare kunne være afslappet, hygge sig og ikke tænke på, om man får et glas rødvin for meget! 😉 

I vores familie elsker vi dans og musik! Af den årsag er vi helt enige om, at musikken er af højeste prioritet! Derfor har vi booket et band, som skal komme og sætte godt gang i festen med en god blanding af både gammelt og nyt musik. (Kærlighed ja og amen)

Det var en lille historie fra parret i det midtjyske/sydjyske.

Læs flere artikler: