Vielse i Trinitatis kirke København bryllup?

Trinitatis Kirke beliggende i København på Sjælland. Trinitatis Kirken i København, med det kendte Rundetaarn startede med vielsen. Vi fotograferede bryllupsgæsternes ankomst til kirken. Vi fangede også gommen, der venter på sin brud i kirken. Udenfor kirken ankommer bruden i en flot stor limousine, herefter fotograferede vi selve vielsen. Efter ægteskabets indgåelse lavede vi stemningsbilleder udenfor Trinitatis Kirke med både lykønskning og riskast etc. (København bryllup)

Læs mere om fotografering i København her.

Orangeriet bryllup (Kongens have)

Orangeriet i Kongens have bryllup. Midt i København og alligevel omringet af smukke gamle træer og grønne plæner har restaurant Orangeriet til huse i den smukke gamle bygning på kanten af Kongens have. Et Orangeriet bryllup er en garanti for en hyggelig bryllupsdag, med masser af fest, god mad og flotte bryllupsfotos.

Vi var med fra forberedelsen om morgenen til brudevalsen blev danset om natten, og derfor selvfølgelig også med under bryllupsreceptionen. Vi fangede også alle indslag og taler, samt selvfølgelig brudevalsen ved Orangeriet brylluppet. (København bryllup) Orangeriet i Kongens have har stor erfaring med afholdelse af bryllupper. Deres smukke sal og terrassen i Kongens have er den ideelle ramme for en bryllupsfest.

Dygtig bryllupsfotograf i København

Når i nu er landet på denne side er der jo ingen tvivl om i leder sikkert også efter en top professionel bryllupsfotograf i København. Så velkommen til vores hjemmeside. Vi har mere end 500+ bryllupper i erfaringskassen og vi har ikke tænkt os at sløve ned og hvile på laurbærene. Vi kan kun anbefale du tager et lille kig på alle vores bryllupsbilleder her på siden. Vi er ret sikre på du finder en del, der vil falde i jeres smag. Hvis ikke vi ses derude, så må i have en skøn bryllupsdag.