Orangeriet Kongens Have bryllup – På en super skøn og mild dag i Juli måned var vi booket til en heldagsfotografering (Pakke C). Det er også den bryllupspakke de fleste bryllupsfotografer kalder for “vielse til brudevals”. Vi startede dagen i Sions Kirken i hjertet af København. Her fangede vi billeder af de mange flotte gæsters ankomst til Sions Kirken. Gommen der tog imod gæsterne og fik fortalt lidt om der var nerver på inden eller om bruden nu også kom.

Vi var med både før, under og efter vielsen. Vi lavede billeder af brudens gang op af gulvet med sin far, det store ja foran præsten og den traditionelle lykønskning udenfor kirken efter den officielle ceremoni var overstået.

Læs mere om os som bryllupsfotograf København her

bryllupsfotograf københavn
bryllupsfotograf sjælland
bryllupsfotograf nordsjælland
bedste bryllupsfotograf
bryllupsfotograf tilbud
Orangeriet Kongens Have
bryllup københavn orangeriet
Bryllupsfest i Stor Kbh ?! - Bryllupsforberedelser
Bryllupslokaler i København og omegn - Mine tips om bryllup
Orangeriet - fotograf til bryllup
10 fine bryllupslokaler i og omkring København
sions kirken KBH
BRYLLUPSLOKALER midt ude i naturen nær København
orangeriet tivoli
Billeder af orangeriet tivoli
bryllupsbilleder københavn
Billeder af bryllupsbilleder københavn
bryllupsbilleder københavn
Find fotograf til bryllup i København. Bedste bryllupsfotograf :)
Fantastiske Bryllupsbilleder | Fordelagtige Bryllupspakker‎
Bryllupsfotograf København og Sjælland
Lad Danmarks bedste bryllupsfotograf stå for jeres Bryllupsbilleder location København

Bryllupsportrætter og reception

Efter den officielle del var overstået i Sions Kirken, tog gæsterne videre mod Orangeriet i Kongens Have hvor de fik serveret lidt koldt til ganen, mens de ventede på brudeparret skulle vende tilbage til selskabet og skære bryllupskagen for. Imens gæsterne kom afsted tog vi sammen med brudeparret i Botanisk have og fotograferede de officielle bryllupsportrætter af parret. Vi brugte en lille time i det flotte naturområde omkring Botanisk Have i København. Efter portrætterne var i kassen kørte vi sammen med parret videre mod kageskæring og reception i Orangeriet i Kongens have.

Skal i også holde jeres bryllup i København?

Bryllupsfest på Hotel Marienlyst
Bryllupsfotograf Helsingør - Bryllupsfotograf
Rammerne for brylluppet var sat og Marienlyst Strandhotel
Fotograf Helsingør - Fotograf København til bryllup
hotel marienlyst bryllup
Bryllupslokaler Nordsjælland | Få det perfekte bryllup

Bryllupsfest på Hotel Marienlyst

Da bryllupskagen var spist og gæsterne havde fået drukket ud af de skønne kolde bobler serveret ved Orangeriet, var sidste destination i dagens bryllupsprogram en køretur til Helsingør og bryllupsfest på Hotel Marienlyst. Stedet hvor landsholdet holder sine landsholdssamlinger. Her skulle selve bryllupsfesten så stå til den lyse morgen. Vi var med under selve middagen, hvor vi sum fluer på væggen fangede stemingen, talerne, og selvfølgelig brudevalsen. Brudevalsen blev danset udenfor i det fri og efter denne var afdanset, blev der arrangeret et kæmpestort fyrværkeri show foran hotellet.

Se flere billeder fra KBH her

Tusind tak til det søde brudepar for en skøn dag i København og en smuk aften i Helsingør. (Orangeriet Kongens Have bryllup)