Sønderskov Herregård bryllup

Sønderskov Herregård bryllup – Restaurant Herregårdskælderen byder på fantastiske historiske lokaler til fester. Her kan man føle, hvordan tidligere beboer har levet og arbejdet. Restauranten har åben ildsted, hvor det er muligt at spidstege store stege til fester, eller nyde velkomstdrink og  kaffe med knitrende ild. Restaurant med plads til 30 gæster. Selskabslokale med plads til 75 – 80 gæster ved runde eller lange borde. Tårnrummet med et unikt rundt ridderbord med håndlavede stole til 12 personer.

Sønderskov er nævnt for første gang i 1400-tallet, men vi kender ikke meget til de ældste bygninger. Det kvadratiske voldsted med voldgrav omkring kunne tyde på at det ældste Sønderskov også lå her, men vi mangler klare beviser på det.

Fotograf
Bryndum Forsamlingshus bryllup

Bryllupsfotografering ved Sønderskov Herregård

Bryllupsfotografering ved Sønderskov Herregård er en skøn oplevelse. Området ligger omgivet af den smukkeste natur og flotte træer. Der mulighed for masser af både spændende og kreative bryllupsbilleder, men samtidig også nogle romantiske og klassiske bryllupsfotos ved selve den gamle Herregård. Sønderskov herregården ligger i landlige omgivelser ved Brørup.

Læs mere om bryllupsfotografen ved Vejen her.

Restaurant Herregårdskælderen

Vi ved, at bygningen brændte i starten af 1600-tallet, og herefter blev genopbygget af adelsmanden Thomas Juel. Det skete i 1614-1620. Kælderen, som i dag rummer Restaurant Herregårdskælderen, er den ældste del af Sønderskov, men vi er ikke sikre på, hvor meget ældre denne del af bygningen er. Thomas Juels hus var en renæssancebygning. I 1700-tallet stillede arkitekturen andre krav. Bygninger skille være stilrene og regelmæssige, og derfor blev Sønderskov ombygget ad flere omgange i løbet af 1700-tallet. Vinduerne blev placeret helt regelmæssigt på facaderne, og der tilføjedes nye bygninger. Det er et hus fra 1700-tallet, vi ser i dag.

Sønderskov Herregård – Sønderskovgårdvej 2 – 6650 Brørup