Åh den økonomi, den økonomi..

Store bryllupsdrømme – små penge – Min kæreste er p.t. på SU og jeg tjener selv en elevløn. Derfor er der ikke de store penge at holde bryllup for. Dog har min kæreste også fået læreplads fra september af, så derfor kan vi få råd til brylluppet. 

Bryllup i Nordsjælland

Derudover har min dejlige mor været så sød at give mig en brudekjole og betale hendes families kuvertpris. Dette er en kæmpe hjælp, og brylluppet kunne ikke lade sig gøre uden. 

Stevns klint bryllup

Store bryllupsdrømme - små penge

Man kan så diskutere frem og tilbage om det er det rette tidspunkt hvis pengene hvis ikke man har uhæmmede mængder af penge. Sådan har jeg det ikke. Derimod har vi valgt at se det som en fest, hvor vi fejrer med vores nærmeste, at vi to, Josh og jeg, har valgt hinanden for resten af livet. Det tager ligesom os presset lidt af, for at alt skal være så perfekt. Jeg er selv den mest klumset, ukreative, tumbede tøs der kan gå på to ben – derfor vil jeg undgå at planlægge det mest elegante bryllup, da jeg ganske enkelt ikke ville passe ind  

Store bryllupsdrømme - små penge

Jeg er helt overbevist om at jeg nok skal snuble i kirken  

Som et tillæg til det, er det allerede besluttet at jeg ikke skal i højhælede sko, da det ville være at friste skæbnen til det yderste! Noget helt andet er alt jeg er sølle 1,60 høj, men min kæreste er ikke mere end små 10 cm højere… jeg er nok lidt mærkelig i den facon, at jeg godt kan lide han er højere end mig, så jeg ikke ligner en eller anden bryder med sin lilleput mand. Vi forsøger at spare stort set alle steder.

Bryllup Risskov Aarhus

Vi skal være i det lokale forsamlingshus, som ligger 100 meter fra vores hjem, så det er perfekt! Derudover er det forholdsvis nyt og lyst, så det er skønt og en bonus. (Store bryllupsdrømme – små penge)

Store bryllupsdrømme - små penge

hotel på Sjælland

Noget helt andet er at 5 km derfra ligger der et hotel på Sjælland, hvor mine slægtninge er fra vil kunne overnatte. I tråd med visionen om brylluppet, har vi valgt at servere buffet istedet for flere omgange af forretter, hovedretter, desserter osv. Dette har jeg et indtryk af, skulle være lidt billigere. Bryllupskage har min søde stedmor tilbudt at laver og skrub-af maden bliver en omgang pølser og brød. (Store bryllupsdrømme – små penge)

Store bryllupsdrømme - små penge

DIY

En anden post på budgettet er invitationer, bordkort og lignende. Som tidligere nævnt er jeg en værre fummelfinger. Ville ønske jeg kunne lave en masse DIY (Do It Yourself – til andre der, ligesom mig, ikke lige var helt med på forkortelsen), men har prøvet forgæves i flere år at aktivere bare en lille kreativ celle i min krop. “Jamen der er jo charme i de ting du så får lavet, ligemeget om de er perfekte eller ej” NEJ! I mine øjne skal man bare lade være så. Mange nyder det hjemmelavede look, men det er bare ikke rigtig mig. 

Bryllup Dronninglund Nordjylland

Men mange gange tror jeg altså også at man kan købe sig fattig i materialer og hvad har man så egentlig sparet i forhold til det færdigkøbte produkt? Selvfølgelig vil der være mere charme og stolthed i det hjemmelavede – forudsat at man kan finde ud af det skidt! (Store bryllupsdrømme – små penge)

Bryllup Dronninglund Nordjylland

Jeg har godt nok skrevet meget “Jeg synes” osv.. Det er der en simpel grund til; Joshua interesserer sig ganske enkelt ikke for de helt små detaljer, som disse. Han interessere sig selvfølgelig for selve økonomien, men om der er en rød tråd igennem invitationerne og bordkortene kunne ikke være ham mere ligegyldigt. Så der har jeg frie hænder  

Endnu et indlæg, tror det næste skal være om familier og traditioner!

Mere om bryllupper: