En smuk dag i Kerteminde

Ulriksholm Slot bryllup – Tusind tak til brudeparret for en fantastisk dag i Kerteminde. Der først startede ved Drigstrup Kirke, hvor vi lavede billeder før, under og efter selve vielsen. Vi lavede selvfølgelig også mange fine stemningsbilleder omkring kirken efter vielsen, med riskast og lykønskning og de mange bryllupsgæster. Skøn dag for bryllup i Kerteminde. (Ulriksholm Slot bryllup).

SE VORES GALLERI HER

Ulriksholm Slot bryllup

Ulriksholm Slot bryllup

Ulriksholm Slot blev næste destination for den store dag. Brudeparret skulle fejre deres bryllup på det romantiske Ulriksholm Slot i Kerteminde. Her lavede vi først billeder af brudeparret, der skar bryllupskagen for. Det var nær gået galt, da bryllupskagen lige var ved at vælge ned over brudekjolen. Men den blev reddet af gommen i sidste øjeblik. Efter kageskæring og receptionen, gik vi ud i området omkring Ulriksholm Slot og fotograferede de officielle bryllupsfoto af brud og gom. Og så var der ellers dømt bryllupsfest på slottet. Vi var med indtil brudevalsen blev danset kl. 24. Tak for en fantastisk dag på Ulriksholm Slot.

bryllupsfoto-1441_Ulriksholm Slot
Ulriksholm Slot_foto-154

Læs mere om bryllupsfotografering i Kerteminde.

Romantisk slotsbryllup

Stå hvid brud i kirken med slør og brudebuket. Efter vielsen står de flotte heste med den elegante og flot dekorerede hestekaret og venter udenfor kirken, klar til at køre bruden og gommen til godset, hvor de festklædte bryllupsgæster venter spændt, og hvor selve bryllups festen skal stå. Det kan man kalde et romantisk slotsbryllup.