Bryllup i Frederiksberg have på en lun dag i Juli var vi booket til et borgerligt bryllup i hjertet af København. Brudeparret var et godt mix af norske og danske rødder. Dagen var hoppet forbi middag og vi slentrede sammen med brudeparret og de flotte bryllupsgæster igennem den fantastiske og stemningsfyldte Frederiksberg Have.

Vi kom forbi det romantiske KGL haveselskab og dejlige spisested Mielcke og Hurtigkarl. Turen gik mod det gamle mausoleum tæt på Frederiksberg slottet. Her havde brudeparret anskaffet en rådmand fra Københavns kommune til at komme og forevige parrets store dag.

Nimb København
Bryllup Frederiksberg have KBH
Bryllupsgæster ved Bryllup Frederiksberg have
Bryllup i KBH
Selskaber Hotel Restaurant Frederiksberg
vielsesringe KBH
Bryllup i Frederiksberg have. Like. Hos Det Kongelige Danske Haveselskab
Bryllup på Frederiksberg - Bryllupsforberedelser
cykeltaxi Frederiksberg
Brudepar i Tivoli KBH
bryllup tivoli
Bryllupper - Nimb
Hærens officerskole har i mere end 150 år ligget på Frederiksberg Slot med stolte traditioner
Wedding Couple / Bryllups par i Frederiksberg Have
Bryllupsfotograf København og Frederiksberg
bryllupsportræt i frederiksberg have
bryllupsfotografering i Frederiksberg Slotskirke, Frederiksberg Have
Flere billeder af bryllup frederiksberg have
Bryllups lokaler - anbefalinger, Stor København.
Tivoli og Teatermuseet er blandt de ni steder, ... vil vies borgerligt, men samtidig vil have sig et Instagram-venligt bryllup
Nimb Events skaber rammen om forretningsmødet, brylluppet og receptionen
Vielse på Københavns rådhus og fest på Nimb - Bryllupsfotograf

Bryllupsportrætter i Tivoli

Efter der officielt var takket ja til hinanden i den smukke Frederiksberg Have, gik turen mod Tivoli i cykeltaxier. I Københavnhavns Tivoli ville parret rigtig gerne have taget deres officielle bryllupsportrætter før de skulle ind på det flotte Nimb og holde deres bryllupsfest med taler, bryllupskage og brudevals.

Vi har lavet flere billeder på Frederiksberg

Vi brugte en lille time i Tivoli og selvom der var mange mennesker i haven den dag, så fik brudparret lige præcis de bryllupsbilleder de gerne ville have i den fotodokumentariske stil vi er kendte for.

Bryllupsfest på Nimb

Efter de officielle bryllupsportrætter var i kassen gik turen ind på Nimb med udsigt udover henholdsvis Københavnhavns hovedbanegård på den ene side og selvfølgelig det skønne tivoli på den anden side. Der er bestemt masser at kigge på når man booker Nimb til sit bryllup.

Da vi ankom til Nimb tog en en del stemningsbilleder af stedet og gæsterne der slappede af og hyggede sig i det flotte hotels mange lounges. Efter en lille times tid her, gik brudeparret og gæsterne til bords og fotografen tog sin afsked for denne gang.

Er i til et anerledes bryllup?

Vi var booket til en halvdagsfotografering (bryllupspakke B), der jo dækker til kl. 18. Tusind tak til brudeparret og et hyggeligt Bryllup i Frederiksberg have, i Tivoli og på Nimb.