Kvalitetsbevidst fotograf til Bryllupsfotografering København. Smukke og unikke bryllupsbilleder lavet på en smuk klart dag i Stor København. Vi startede omvendt og lavede portrætterne først i Frederiksberg have. Det gamle mausoleum i parken blev brugt flittigt til portrætterne for at få lidt skygge mod den hårde sol på dagen. Vi brugte ca. 30 minutter på billeder ved slottet og mausoleum. Resten af billederne skød vi i parken og naturen.

I Frederiksberg Have trives naturen midt i storbyen. Der bor fiskehejrer på Andebakkeøen og flagermus og insekter i de gamle træer. Sommerfugle og sjældne planter trives i det lange græs.

brudesko københavn
Frederiksberg slot bryllup
bryllup københavn
brudebuket københavn
Bryllupsfotografering København
Frederiksberg Slot som kulisse til portrætterne
det gamle mausoleum Frederiksberg
Kreativ Bryllupsfotografering København

Frederiksberg Slot som kulisse til portrætterne

Frederiksberg Slot er genial kulisse til portrætterne. Brudeparret elskede parken og har gået en del ture der. I Frederiksberg Have kan du bl.a. opleve en grotte, et kinesisk lysthus, et tempel og et vandfald. Den smukkeste kulisse til flotte og kreative bryllupsbilleder. Vi fotograferede billeder af parret sammen og billeder af både brud og gom hver for sig. Vi havde en skøn dag og parret så rigtig nyforelskede og glade ud. Det er altid en taknemmelig opgave når brudeparret nyder hinanden og er både unge og smukke.

bryllupsbilleder Frederiksberg have
brud med brudebuket københavn
brud og gom københavn
den flydende kirke KBH
vielse på den flydende kirke i København
bryllup den flydende kirke
bryllupsfoto i København
tillykke til brudeparret

Se andre fotos fra bryllupper i KBH

Kreativ Bryllupsfotografering København

I perioden 1798-1804 omlægger Frederik 6. Frederiksberg Have

Vi har efterhånden skudt et hav af bryllupper på Sjælland og ikke mindst i København. KBH byder på så utroligt mange skønne fotolokationer til fotografering af bryllupsfotos. Der er masser af skøn natur og områder ved vandet. Der er gamle slotte og herregårde. Områder ved Kastellet og Det kongelige Teater. Havneområdet ved Den Kongelige Opera er også genial til de mere skæve og utraditionelle bryllupsbilleder. Skal i giftes i København, så skriv til os og få et godt tilbud på bryllupsfotografering. Vi garanterer altid de smukkeste billeder fra jeres største dag.