Husk at det er De naturlige og smukke bryllupsbilleder man husker! Et bryllup er en af de helt store mærkedage i dit liv. Det kan vare i flere dage, og det er på alle måder en vidunderlig dag. Det er kærligheden, der hyldes på den store dag, og alle er rørt. Til et bryllup bliver der taget tusindvis af skønne billeder. Men måske skulle I bede gæsterne om at lade telefonerne ligge i lommen eller i tasken, for så kan alle de involverede bare slappe af og nyde festen.

I stedet for kan I hyre en professionel fotograf til at tage alle de billeder, der skal tages. En bryllupsfotograf har stor erfaring i at tage de helt rigtige bryllupsbilleder, og så kan I være sikre på, at de alle sammen bliver sublime.

københavn bryllup
Populære bryllupslokaler i København

Hvilke bryllupsbilleder kan en fotograf tage?

Den erfarne bryllupsfotograf kan tage de mest bedårende billeder i forbindelse med et bryllup. Han eller hun kan være med under hele forløbet og alle begivenhederne, eller I kan vælge ud, hvad der skal tages billeder af. Hver situation kræver sit fotoudstyr, som fotografen naturligvis har med til begivenheder, der skal tages billeder af.

Du kan for eksempel bede fotografen tage billeder af følgende:

  • Polterabend 
  • Ved kirken
  • I kirken ved selve ceremonien
  • Efter vielsen
  • Bryllupsbilleder
  • Ved receptionen
  • Ved festen

Der kan blive taget de traditionelle opstillede bryllupsbilleder, og der kan blive taget nogle helt naturlige billeder af brudeparret, gæsterne, kagen, dansen og så videre. I det hele taget kan fotografen være med som en flue på væggen i løbet af den tid, den står på bryllup. I kan selv vælge ud, hvad der skal tages billeder af, og hvor længe fotografen skal være på.

fotografer i Rungsted Kyst, Hørsholm
bryllupsfoto Aarhus c
Bryllup Randers

Hvor mange billeder kan man bestille?

Alt det praktiske blive aftalt helt præcist, inden fotografen påbegynder sit arbejde. Så ved begge parter, hvad der er blevet bestilt. I aftaler også, hvor mange billeder der skal tages i alt og fra hvilke situationer. Det kan være, at I bestiller hele pakken. Det kan også være, at I plukker og sammensætter jeres egen pakke. Det sker i samarbejde med fotografen. Med i prisen er selvfølgelig den professionelle efterbehandling, der er en stor del af at skabe de mest fantastiske billeder. Der er jo tale om en helt særlig begivenhed.

Når I hyrer en professionel fotograf til at tage alle jeres naturlige og smukke bryllupsbilleder, så ved I, at I får de mest fantastiske bryllupsbilleder. Både dem, der skal op at hænge på væggen i mange år og dem, der skal ligge i et album eller digitalt. I aftaler også, om der skal være papirbilleder og/eller digitale billeder og videoer. 

Det er helt forskelligt fra par til par, hvordan den individuelle pakke af bryllupsbilleder kommer til at blive sat sammen. 

bryllup i København

Naturlige og smukke bryllupsbilleder

Med en god håndfuld professionelle billeder af jeres bryllup får I en helt unik pakke af vidunderlige minder. Det er et mindekatalog, der er langtidsholdbart, og som I og resten af familien kan vende tilbage til i mange år fremover. Den udgift er godt givet ud, og I selv og jeres gæster vil sætte pris på, at alle kan være til stede ved brylluppet i stedet for at knipse billeder hele tiden.

Læs mere: