Hvad koster en bryllupsfotograf? (fotograf)

Hvad koster en bryllupsfotograf?  – Prisen på en bryllupsfotograf varierer ofte fra fotograf til fotograf. Forevigt.dk har igennem årene fotograferet mange bryllupper. Faktisk langt mere end 300 bryllupper. Det gør os så privilegeret fortsat at have fået et stigende antal brudepar, der ønsker at hyre os som, deres bryllupsfotograf. Det er jo fantastisk, og det fortæller os, at vi gør det rette med vores forretning. Det stigende antal folk, der fører ikke altid til flere bookede bryllupper, da prisen for nogen står i vejen for fotograferingen.

Bryllupsartikler
Sonnerupgaard Gods bryllup
wedding photographer
Hvad koster en bryllupsfotograf?

Det kan naturligvis ikke komme bag på nogen, at pris er en væsentlig faktor, når brudepar skal vælge deres bryllupsfotograf. Vi ved også godt allesammen at pris og kvalitet hænger sammen. 

Der ligger naturligvis en kommunikationsmæssig udfordring hos os, når en mange brudepar vurderer det er dyrt når en fotograf tager mellem 12-18.000 for en heldagsfotografering er for meget. Det forstår vi ikke. Hvordan kan man vurdere at en fotograf, der bruger en hel lørdag, væk fra familien i et tidsrum mellem klokken 14 til 24, koste så meget?”. Når man så oveni det tillægger transport tiden til og fra. Når fotografen så kommer hjem skal alle billeder kopieres ind på backup systemet og dagen efter skal bruges på at sortere alle billederne og billedbehandle de mange fotos.

Få et overblik over vores artikler her på siden

For den pris i betaler:

  • arbejder vi på en lørdag (hvor de fleste andre personer normalt fri),
  • Vi accepterer de meget lange og periodisk hårde arbejdsdage med meget få pauser,
  • Vi medbringer altid professionelt fotoudstyr samt et komplet backup udstyr
  • Vi er udstyr, – og ansvarsforsikret.
  • Vi skal afholde udgifter som enhver selvstændig: Marketing, regnskab, website osv.

Vi vil enormt gerne arbejde som bryllupsfotograf i mange år frem, og jeg er overbevist om at det kun kan lade sig gøre hvis jeg driver en forretning, der ikke kun tilfredsstiller den kunstneriske side af mig, men også er økonomisk forsvarlig.

Jeg glæder mig til at fotografere jeres bryllup!

Hjem » blog » Hvad koster en bryllupsfotograf?