Hvordan får vi som brudepar mest ud af vores bryllupsfotograf? Når I vælger at lade en professionel fotograf stå for at tage jeres bryllupsbilleder, så er der flere priser og pakker, I kan vælge imellem. I kan for eksempel vælge at få taget billeder af dele af dagens mange begivenheder, eller I kan vælge den fulde plade, hvor der bliver fotograferet fra alle dagens delelementer.

I forhold til de endelige resultater af fotografens arbejde så kan I vælge forskellige slags og forskellige mængder. Hvis I ønsker at få så meget billedmateriale ud af jeres store dag som muligt, så kan I vælge fuld plade på alle muligheder.

bryllupsfotografi

Hvad består den helt fulde pakke af?

Hvad den helt fulde pakke helt konkret består af, kan variere fra fotograf til fotograf. Men som udgangspunkt vil der være følgende i den fulde pakke:

  • Fotografen følger jer hele dagen
  • Rekvisitter og/eller klargøring
  • Et antal udvalgte og efterbehandlede billeder fra hele dagen
  • Portrætter, gruppebilleder og festbilleder
  • Videoer
  • Digitale billeder, som egner sig til at blive printet
  • Efterbestillinger 

Herudover kan der sagtens være flere punkter, hvis der er noget særligt, I har aftalt med fotografen.

Fantastisk udendørsbryllup ved Aarhus

Lav nogle klare aftaler med fotografen

I samarbejde med fotografen aftaler I helt nøjagtigt, hvad I forventer i forhold til dagens fotografering og i forhold til, hvilke materialer I efterfølgende skal modtage. Det er altid fornuftigt at få et skriftligt underskrevet dokument, hvor alle aftaler og priser er noteret. Så er der rene linjer.

Tænker i at holde et herregårdsbryllup?

Det er en fordel for både fotografen og jer, at I har en helt klar aftale. Skulle I så før, under eller efter brylluppet komme i tanker om, at der er mere, som I gerne vil bede fotografen om, så skal også disse tillæg skrives ned, så der hele tiden bliver forventningsafstemt. Ved eventuelle uoverensstemmelser er det altid rart at kunne henvise til en kontrakt.

Læs også: Hvad koster en professionel bryllup fotograf?

bryllupsfotografer

Hvordan får vi som brudepar mest ud af vores bryllupsfotograf?

Der er mange brudepar, der vælger at hyre en professionel fotograf til at forevige minderne fra deres store dag. Der er da også tale om en helt særlig dag, som er værd at huske på i alle årene fremover. Derfor giver det god mening at få taget mange billeder, og disse billeder må gerne være af en så optimal kvalitet som overhovedet muligt. Det sikrer I jer ved at vælge en professionel fotograf til at klare opgaven.

Se, hvad den enkelte bryllupsfotograf har at byde på. Har I nogle særlige ønsker til billeder eller videoer, så tal med fotografen om det. Det kan nok godt lade sig gøre.

Læs også: