Lille sommerbryllup på Stevns. Vi er begge 23 år gamle og er blevet gift på rådhuset uden vores kære familier og er derfor blevet enige om at vi skal have en velsignelse i kirken og efterfølgende holde fest for familie og venner.

Vi skal giftes i St heddinge kirke fordi vi godt ville giftes i en kirke tæt på os, som vi en gang vil kunne få vores børn døbt i, og så er der ikke noget bedre end at mindes en smuk dag ved et besøg forbi kirken.

Læs mere om bryllupper på Sjælland her

Lille sommerbryllup på Stevns

Sværeste ved bryllupsplanlægningen

Det sværeste ved planlægningen er helt klart at lægge et budget og rent faktisk at holde det. Der er altid en lille ting man har glemt at tage højde for. Det sværeste for mig ved at vælge brudekjole er nok at vi altid shopper sammen, og han ved altid lige hvad jeg kan lide og hvad der er pænt og nu skal jeg selv tage beslutningen.

Hele brylluppet kommer til at være meget maturpræget med træ, blonder, brune og beige nuancer og papir.

Læs artiklen: Spørg fotografen

Brudebuketten bliver hjerteformet med lang spids og skal bestå af blomster lavet af en bog. Vores bryllupskage kommer til at være med cheesecake creme da det er vores totalt yndlingskage, og til hovedret har vi bestilt en pølsevogn med alt ekstra. Vi er lidt anderledes og det skal man også kunne mærke til vores bryllup.

Vi kører også, som fotograf i Køge

Bryllup på budget

Det bedste ved hele vores bryllup

Det bedste ved hele vores bryllup bliver at vi endelig har råd til at fejre vores bryllup med vores skønne familier! Vi har derfor også valgt at børn er velkomne til vores bryllup da de er ligeså stor del af vores liv som resten, vi laver dog nogle underholdningsposer til dem så ikke de keder sig.

Vi holder selve festen i forsamlingslokalet der ligger i vores by da vi bor lige i nærheden og fordi det passer helt perfekt på vores ønsker og krav.

Overvejet at gå til bryllupsmessen?

Mange bryllupshilsner Mathias og Line – Lille sommerbryllup på Stevns

Læs også: