Et smukt sommerbryllup – Min forlovede og jeg på 25 og 27 år bor i Valby og har været sammen i 10 år – og vi GLÆDER os til at sige ja til hinanden til et smukt sommerbryllup i slut juli 2021. Vi skal vies i Jesus Kirken i Valby, hvor vores søn på 2 år er døbt.

bryllupsreception i København

Vi holder bryllupsreception i Københavns smukkeste have, Haveselskabets Have, på Frederiksberg. Til receptionen serverer vi bryllupskage og champagne til vores 100 ish gæster – der vil også være en bryllups hoppeborg fyldt med blomsterpynt. Vores bryllupskage leveres af en der laver de smukkeste blomstrende kager, hun kan følges på Instagram #cph_naisus. 
Vi har besluttet at børn er med i kirken og til receptionen, men festen skal være en voksenfest. (Et smukt sommerbryllup)

Holckenhavn Slot fest

kælderen 13

Festen holder vi i kælderen 13 på kompagnistræde 13, København K med 75 gæster. Det er vigtigt for os, at det ikke bliver et formelt bryllup i store lokaler. Vi har fra start ønsket et hyggeligt og intimt bryllup – hvor man kan snakke sammen og danse tæt. Her er kælderen 13 helt perfekt og har den hyggeligste atmosfære! Og så er det en pakkeløsning – der er sørget for alt – pynt, mad, jazz, selfie station, champagnetårn, fri bar og dj! Har man ikke budgettet, så kan man designe aftenen efter det budget man har. Vi har eksempelvis sparret natmaden og jazz væk – jeg er studerende og min forlovede er bedemand, så vi sparrer hvor der kan sparres, men uden at gå ned på det vi synes, er vigtigt på vores store dag. 

Bryllup i Østjylland

Vi overvejede også et havebryllup – men blev hurtig enige om, at man ikke sparrede nok i forhold til at stå for alt koordination osv. 

den smukkeste brudekjole

Jeg har prøvet brudekjoler 10 forskellige steder i København og omegn. Jeg har fundet den smukkeste brudekjole hos Bridal Copenhagen. Jeg gik efter et klassisk look med et slæb af satin. Eksperterne siger max 3 steder – men jeg havde stadig ikke oplevet den der wow oplevelse hos de første 3 steder. Derfor prøvede jeg alle brudebutikker jeg kunne finde. Den var en lang men sjov proces!
Det sværeste valgt ved kjolen er, at man kan have flere kjoler der “sidder godt” – men er det din stil? Og føler du dig tilpas i kjolen? 
Jeg fandt den flotteste kjole og den sad helt perfekt. Men det var alt for meget en prinsesse pige kjole til min smag. 

Læs mere om andre brudepar

Jeg har ikke fundet sko endnu – men jeg tror det skal være Poul green stiletter – dem kan man gå i hele dagen! Og selvfølgelig hvide sneakers til efter brudevalsen – jeg skal kunne danse! 

Vi har endnu ikke tænkt på brudebuket og vielsesringe. Vi skal have et guld tema, som skal gå igen hele dagen – min kæreste elsker farven guld. Vi skal finde nogle vielsesringe i guld – gerne lidt børstet guld.

Se flere flotte billeder her

bryllupsmesser

Jeg har været på 2 bryllupsmesser med min mor og søster ved lokomotivværkstedet og Forum i København. Det var meget givende og jeg kan klart anbefale at bestille tid til prøvning – de fleste steder får du nemlig 10% eller lign. hvis du ender med at købe kjolen hos dem. 
Det kan anbefales at tage gommen med! Det var min største fejl. Der er så mange smykkeforhandlere, som har rigtig gode tilbud – og der manglede jeg jo gommen. Der var også skræddere der viste jakkesæt frem – så hvis gommen skal have et skræddersyet jakkesæt, tag ham med! 

Et smukt sommerbryllup

Når det kommer til fotograf

Når det kommer til fotograf, så synes vi det er vigtigt, at få nogle fantastiske bryllupsbilleder vi kan mindes ved resten af livet. Alt fra stemningsbilleder, når jeg går ind og vi går ud fra kirken, første bid af bryllupskagen sammen!, og romantiske opstillede billeder af os i Haveselskabets have. Ideelt set også til den efterfølgende fest, specielt bryllupsvalsen – men det kræver et helt andet budget (som vi ikke har).

Vores største ønske er at få nogle lækre og smukke billeder, som fanger de fantastiske øjeblikke, sjove hændelser, skønne kys og kærlige blikke og i det hele taget bare, hvor en fantastisk dag det var.