Dejligt ugenert naturområde i udkanten af Horsens

bryllupsfotograf pris

Spejderhytten Wigwam bryllup – Næste bryllup vi viser her, er vi rigtig kommet på skovtur. Vi er landet i Spejderhytten Wigwam der er smukt placeret i et dejligt ugenert naturområde i udkanten af Horsens. Brudeparret ønskede nogle afslappede og kærlige fotos fra deres store dag både af dem selv og familien. Det valgte at blive borgerligt viet på terrassen ved den smukke og næsten nyopførte spejderhygge Wigwam.

Det er fedt at få lov til at lave noget anerledes, som bryllupsfotograf

bryllupsbilleder i skov horsens
brudebuket
bryllupsgæster horsens
ris bryllup

Det er fedt at få lov til at lave noget anerledes, som bryllupsfotograf. Så udover at fotografere dagens begivenheder blev portrætterne af brudeparret også lavet på en sådan måde at naturen, træerne og blomsterne var det altoverskyggende tema i hele fotodokumentaren. 

Bryllup nær Horsens

Gæsterne ankommer en halv time før vielsen, som foregår på feststedet ved en borgerlig vielse kl. 15. Herefter er der en lille reception hvor vi har tid til at få taget en masse fine stemningsbilleder. Parret ønsker også at få taget billeder sammen med vores nærmeste familie (forældre, søskende). Feststedet er omringet af skov, så der er rig mulighed for at tage pæne billeder på stedet.

Spejderhytten Wigwam bryllup

Spejderhytten WigwamSilkeborgvej 37, 8700 Horsens

#borgerligvielse #horsens #bryllupsfotograf #wigwam