Gårslev kirke bryllup

Velkommen til vores indlæg om Bryllup Børkop. Vi startede ved vielsen ved Gårslev kirke der ligger i Børkop i Østjylland. Her lavede vi billeder af alt omkring gommen, der venter ved kirken, bryllupsgæsterne der ankommer til kirken og hilser på gommen.

Læs mere om bryllup fotografering i hele Danmark her.

De mange smukke detaljer i Gårslev kirke og selvfølgelig selve vielsen. Brudens ankomst, den efterfølgende lykønskning udenfor Kirken og riskast etc.

Bryllup Børkop - gårslev kirke

Restaurant Børkop Vandmølle bryllup

Børkop Vandmølle kan følge sin spændende historie tilbage til det 16. århundrede. De nuværende bygninger blev opført i årene omkring 1830. I dag drives stedet primært , som restaurant og kursussted. Et unikt sted i hyggelige rammer hvor man roligt kan holde sit bryllup i. Smukke omgivelser lige ud til vand, og et personale, der altid tager godt imod både brudepar og bryllupsgæster.

Bryllupsreceptionen

På Børkop Vandmølle var vi med til at fotografere først bryllupsreceptionen, hvor brudeparret skærer bryllupskagen for. Derefter lavede vi de officielle bryllupsbilleder omkring det romantiske Børkop Vandmølle.

Et bryllup på Børkop Vandmølle, er uden tvivl en hyggelig og dejlig oplevelse.

Restaurant Børkop Vandmølle bryllup
Børkop Vandmølle

Mange års erfaring som fotograf til bryllup

Vi har jo efterhånden fotograferet et hav af bryllupper i et meste af Danmark. Men trekantsområdet er noget af det smukkeste. Især Børkop og Brejning har noget fantastisk natur og den skønneste kulisse til fotografering.

Mød en fotograf i Børkop her

Vi er altid taknemmelige når vi kan bruges til bryllupsfotografering og at brudepar værdsætter vores arbejde.