+4542679011 info@forevigt.dk

Udfordringer der opstår på de fire forskellige årstider

Bryllupsbilleder – De fire årstider – Hvis I er ved at planlægge, hvornår jeres bryllup skal være, har jeg lavet et lille indlæg om, hvilke fordele og udfordringer der kan være på de fire forskellige årstider.

Når der skal tages bryllupsbilleder til jeres bryllup, har vejret og omgivelserne meget at kunne sige ift. udtrykkene og fortællingerne i hvert billede. Det er kun jer selv, som sætter grænser for, hvordan jeres bryllup i sidste ende skal blive. De 4 årstider:

  • Forår
  • Sommer
  • Efterår
  • Vinter

Forårsbryllup

Hvis I overvejer at blive gift ved forårstid, rammer I oftest det tidspunkt, hvor tingene er ved at spire og blomstre. Der er derfor stor chance for, at I kan få nogle milde flotte farver på jeres billeder i baggrunden. Fordelen ved et forårsbryllup er, at der er mere dagslys efter en kold og mørk vinter. Således er der grundlag for at kunne få naturligt lys på billederne det meste af dagen. En udfordring er nok, at der stadig vil være lidt koldt udenfor, så en teltfest eller strandfest kan blive en kold fornøjelse.

Forårsbryllup

Sommerbryllup 

Hvis I overvejer at blive gift ved sommertid, som er et af de mest populære og eftertragtede tidspunkter at holde sit bryllup, er der størst garanti for lyse og varme nætter. Her er det ideelt at holde sit bryllup udendørs, da det kan være for varmt at holde indendørs. Det kunne være en teltfest, strandfest, havefest eller hvad jeres fantasi sætter af grænser. Sommeren er smuk i Danmark, hvorfor der er nogle helt fantastiske kulisser at få taget sine bryllupsbilleder ved.

Sommerbryllup 

Efterårsbryllup

Det er blevet mere og mere populært at blive gift i efteråret, da det er et af de mest idylliske og hyggelige tidspunkter at blive gift på. De farvede solnedgange og rødbrune nuancer i naturen skaber nogle varme og dybe stemningsbilleder. Sensommeren gør det muligt, at kunne skabe nogle helt fantastiske rammer omkring den danske natur eller i det store bybillede. Oftest er det også muligt at kunne holde bryllupsfesten udendørs, da sommeren i nogle tilfælde kommer senere på året.

Efterårsbryllup

Vinterbryllup

Et vinterbryllup egner sig nok ikke bedst til det helt store udendørs show, da der er koldt, mørkt og ret kedeligt med slud og regn. Hvis det til gengæld er indendørs, kan det være rigtig hyggeligt, at sidde inde i varmen med de vigtigste mennesker omkring sig. Juletiden er jo også en tid, hvor der er god stemning, og hvis I er heldige, ligger der måske et flot lag sne på gaderne og træerne, hvilket kan give nogle helt fantastiske billeder med kant.

vinterbryllup

Det er også den tid på året, hvor der er mindst at lave for bryllupsarrangørerne, hvorfor I kan forhandle jer til nogle attraktive priser med nogle favorable lokationer. (Bryllupsbilleder – De fire årstider)