Bryllup for fulde gardiner – Nu er vi kommet frem til nogle finde bordkort, og nu vil jeg prøve at lave nogle menu kort i samme model. Jeg laver bordkort i sort karton målene 9*12 cm (husk at de jo skal foldes så brede bliver 4,5 cm) på forsiden klister jeg “gennemsigtigt” nodepapir (købt i Panduro) i målene 4,5*12 cm så hele forsiden er dækket af noder. Til sidst klipper jeg i hvidt karton 2*10 cm ud til navn. Som pynt bruger jeg sort/guld kant til mændene og guld kant til kvinderne … Nu sidder I nok og tænker hvorfor skal der være forskel? Men der er en god grund. Jeg har ikke nok kanter af den ene slags og panduro slager ikke kanter i øjeblikket.

Bryllup for fulde gardiner

Vi sætter nummer der hvor alle kvinderne skal side. Så inden selve brylluppet skal alle kvinder tegne en tegning af dem selv (de har max. 2 min.) Alle mænd for så udleveret en tegning (den som de skal side ved siden af) ved festen også skal de gætte hvem der har tegnet tegningen. Når de så har fundet den rigtige så skal de nu tage den fremmede kvinde under armen og fører hende over til hendes plads. På denne måde lære folk lige hinandens ansigter inden vi spiser.

Skal i giftes på Sydsjælland her 

bryllupsfoto - Bryllup for fulde gardiner

Jeg følger at der er så meget der skal gøres men et andet sted høre det jo til det med hvornår brylluppet skal afholdes… hvilket vi ikke ved med sikkerhed endnu fordi der er så lang tid til…. 
Hvor mange af jer har et Tema og hvad omhandler det om, hvis jeg må spørge:)
Fordi jeg er sådan lidt, jeg ved hvilket farver og hvordan vi vil havde det, men om der lige er et Tema det ved jeg faktisk ikke.

brylluppet har bryllupsdagen

Valg af Kirken

Grunden til at vi har valgt denne kirke, er fordi det lidt er min families kirke. Mine forældre blev gift i den, og både min mor, hendes tvillingsøster og min lillesøster er både døbt og konfirmeret i kirken. Derudover er min morfar bisat derfra. Det er også den kirke hvor vi har været til gudstjenester i når vi har været hernede på sommerferie.

Det betyder meget for mig at den kirke jeg skal giftes i, også har været central i min barndom – især når den kirke jeg er vokset op i ligger så langt væk. Det er også en fin tanke at jeg bliver gift i den samme kirke som mine forældre, det hjælper en lille smule på det faktum at min far ikke er her.

Book jeres fotograf bryllup her

At finde et sted at holde receptionen, var lidt besværligt. Der var rigtig mange ting der skulle tænkes igennem og en del beslutninger der skulle tages inden vi rigtig følte vi kunne låse os fast på et sted. Vi lavede en foreløbig gæsteliste så vi vidste hvor mange mennesker vi skulle have “plads” til. Derefter tænkte vi på hvad vi havde råd til, også i forhold til hvor mange mennesker vi havde råd til at invitere – hvor mange vi havde råd til at invitere der ikke var familie.

Billeder af bryllupper

Restaurant Kaløhus

Vi fandt forskellige steder i Århus, både i midtbyen og i udkanten. Det sted vi endte med at vælge er Restaurant Kaløhus der ligger ved Risskov Lystbådehavn. Deres lokaler er super fine, og deres menuer ser også vildt lækre ud. Jeg glæder mig til at prøvesmage den endelige menuen!  (Bryllup for fulde gardiner)

Jeg er også sikker på at vi kan få nogle super flotte billeder derude.

bryllupsplanlægning starter her

Vi har også valgt en toastmaster, og snakket om hvem der skal skrive gaverne op på dagen, samt hvem vi vil have til at hjælpe med at få alle fotograferet. Det eneste vi mangler til festen er musikken, men vi har nogle ideer til hvad det skal være så vi mangler vel egentlig bare at få det reserveret.

bryllupsbilleder

Vi har også tænkt at holde en kort reception for gæsterne, så de har noget at lave mens min kommende mand og jeg får taget bryllupsbilleder. Vi regner med at finde ud af noget med kirken, for at høre om vi måske må bruge deres lokaler til det. Det håber jeg, ellers må vi finde ud af noget andet.

Så har vi fundet den PERFEKTE bil til transport af os efter vielsen! Hvilken bil det er, er stadig hemmelig eftersom der måske er nogle af gæsterne til brylluppet der læser min blog. Vi vil nemlig gerne have at lige det skal være en hemmelighed, men er helt vildt oppe at køre over det!  (Bryllup for fulde gardiner)

bryllupsplanlægning starter her

kirken inden vielsen

Det eneste vi stadig lige er i tvivl om, er hvordan min lillebror og jeg kommer til kirken inden vielsen, og hvor jeg skal gøre mig klar. Vi har en dejlig missekat herhjemme som helst ikke skal i nærheden af min kjole så der kommer kattehår på den, så indtil for nyligt havde jeg bare tænkt at jeg bare ville være hjemme ved min mor. Nu har de så også fået sig kat, og den er næsten helt sort, hvor vores er grå-stribet og hvid.

Derfor er jeg kommet lidt i tvivl om det måske ville være bedst hvis jeg sov hjemme hos min mor som planlagt og så tog vi alle ned til min mormor, som også bor tættere på kirken. Jeg overvejer om vi bare skal bestille en taxi til os og så komme til kirken på den måde.. Vi har nemlig ikke bil selv, og min lillebror har ikke kørekort så selv hvis vi havde så skulle jeg næsten selv køre bilen, hvilket ikke er heeelt optimalt med en KÆMPE kjole 

kirken inden vielsen

bryllupsbilen – Bryllup for fulde gardiner

Min mor kunne måske køre bilen, men kunne egentlig godt tænke mig at alle var taget afsted og sådan så det kun var min lillebror og jeg der ligesom ankom sammen i og med at det er ham der skal følge mig op til alteret. Heldigvis er der lang tid til endnu, men jeg kan bare godt lide at være hurtig ude så vi ikke misser en mulighed for at få lige nøjagtig det vi gerne vil have. (Bryllup for fulde gardiner)

Men lige kort tilbage til bryllupsbilen. Der er nemlig en lidt sjov historie omkring den. Vi havde nemlig fundet lige nøjagtig den bil, på en anden hjemmeside hvor vi syntes den var lige lidt for dyr til hvad vi syntes vi ville give. Jeg googlede videre og faldt meget tilfældigt over en anden hjemmeside som formidlede kontakt direkte til ham der ejer denne bil og vi fik så aftalt en pris der lå 900 kr under hvad den anden side ville have for det. Inkluderet i prisen er pynt af bil, kørsel til og fra garage, 1 times leje ud over kørsel fra kirke til fest, chauffør OG champagne med glas! 

bryllupsbilen

bryllup og brudekjolen og selvfølgelig bruden

Jeg er bare helt vildt glad! Og snart får jeg Lillys nye kjolemagasin i posten, det udkommer nemlig på lørdag, så får det måske i morgen. Det håber jeg, har bare virkelig set frem til at se alle de nye kjoler fra den nye kollektion. Så må vi se om der er en kjole deri som jeg kan lide bedre en den jeg er forelsket i fra deres kollektion.

Har været virkelig spændt på hvordan kjolerne fra den nye kollektion ser ud! Der er godt nok meget tyl! Det er jeg ikke lige såå meget til, men de er rigtig flotte alligevel. Jeg håber nok på en bestemt fra deres 2013 kollektion i stedet for. Den er jeg bare fuldstændig forelsket i, så håber det bliver den. Det kommer dog an på om den stadig er der til januar når jeg skal ned at prøve kjoler og om den sidder pænt på mig. Det er jo ikke en garanti, selvom den ser pisseflot ud på modellerne.

Se kreativ bryllupsfotografering i Rødovre

Bryllup for fulde gardiner

Håber jeg kan skype med min bedste veninde en af de nærmeste dage så vi lige kan snakke lidt om kjolerne og sådan, hun kan jo ikke komme med når jeg skal prøve, men hun skal bestemt være med til at vælge uanset hvad!

Jeg er gudmor for hendes datter som fylder 4 en måned inden brylluppet så hun skal være blomsterpige. Hun er bare den sødeste pige nogensinde! Hun er simpelthen så dejlig. Jeg tror hun kommer til at være en god blomsterpige.