Bryllupsbilleder Frederiksberg have ved bryllupsfotograf Forevigt.dk På en lun dag med masser af sol havde brudeparret inviteret til bryllup på Kirkeskibet i hjertet af København. Imellem store moderne flotte lejlighedskomplekser helt ud til vandet fik brudeparret foran venner og familie sagt det store ja til hinanden. Da ceremonien var overstået var det tid for gæster og familie til at ønske parret tillykke med deres store dag.

Efter en lille halv times tid gik turen videre mod Frederiksberg Have hvor brudeparret ønskede at få lavet nogle flotte og romantiske bryllupsportrætter af dem selv i den mere Nynordiske stil.

Læs mere om bryllupsfotograf Forevigt her

bryllupsbilleder Frederiksberg Have i KBH
bryllup København
bryllupsbilleder
bryllupsfoto KBH
bryllupsbilleder i København
bryllup KBH
Kirkeskibet KBH vielse
præst på Kirkeskibet KBH
bruden med sin far på Kirkeskibet KBH
bryllupspakke
fotograf Frederiksberg
Frederiksberg bryllupsfoto
bryllupsfotografering Frederiksberg Have
brudepar i bryllupsfotografering Frederiksberg Have
bruden
brud i Frederiksberg Have
bryllupsfotografi Frederiksberg Have
bryllupsfotograf Frederiksberg
bryllupsbilleder i København C

Bryllupsfest i “Det hvide hus” i København Zoo

Efter de officielle bryllupsbilleder var i kassen og kameraet pakket i fototasken gik turen videre mod formidabel bryllupsfest med taler, bryllupskage og brudevals i Det hvide hus” i København Zoo på Frederiksberg. I nogle helt utraditionelle og anerledes omgivelser fik brudeparret sammen med familie og venner fejret en helt enestående og fantastisk dag de nok ikke lige glemmer foreløbig.

Brug for en bryllupsfotograf i København?

Vi har lavet rigtig mange bryllupsbilleder i København igennem de sidste 10 år og vi bruger ofte Frederiksberg Have, som kulissen til romantiske bryllupsfotos, da her både er flotte træer, fine stier og endda et gammelt mausoleum. Skal vi hjælpe jer med Bryllupsbilleder Frederiksberg have? Så bare skriv til os i kontaktformularen.

Se flere flotte billeder fra bryllup i haven her

Bryllup på Frederiksberg

Skal i også holde bryllup på Frederiksberg findes der mange skønne bryllupslokationer i området. Vi har besøgt en del af de mere populære steder igennem årene og nogle af dem vi mener gør det godt til bryllupper er feststeder såsom: