Gammelrøj bryllup

Gammelrøj bryllup er lig med et ægte herregårdsbryllup. Gammelrøj er måske noget, som i bør overveje. Her får I nemlig mulighed for at udleve jeres romantiske drømme i bygninger og med interiør, hvor I kan mærke historiens vingeslag, samtidig med at der bliver kræset for jer og jeres gæster med lækre og velsmagende retter fra et moderne køkken.

Se vores flotte bryllupsfotos her.

Bryllupsfotograf Gammelrøj

Som bryllupsfotograf elsker vi at komme på Gammelrøj herregård. Der er en fantastisk god stemning og presonalet er utrolig søde og imødekommende, både overfor bryllupsgæster og brudepar, men også de folk, som bliver hyret ind til at levere f.eks bryllupsbilleder.

Gammelrøj bryllup

Herregårdsbryllup i Kolding

Fordi Kolding er nem at komme til med både bil og tog, uanset hvilket hjørne af landet, man bor i, har Gammelrøj mange brudepar, der vælger at holde deres herregårdsbryllup her, selvom de ikke er bosat i området. 

Gammelrøj ligger i helt fantastisk smukke omgivelser, og nogle brudepar vælger også at få selve vielsen foretaget hos os af en af de lokale giftefogeder – på den måde er både det formelle og det uformelle samlet på ét sted og der er noget særligt over et bryllup under åben himmel,  gamle høje træer og masser af grøn natur.

Læs mere om bryllupsfotografen fra Kolding her.

Herregårdsbryllup i Kolding

Om Gammelrøj

Gammelrøj er en statelig gård, der oprindeligt blev opført i 1812.  Gården blev opført af materialer, der delvist stammer fra Koldighus Slot, som nedbrændte i 1808.  Gennem de seneste år er gården blevet gennemgribende renoveret med stor respekt for stedets historie. Blandt andet er gulvene af samme type som det, der ligger i Riddersalen på Koldinghus Slot.
Dette, sammen med de gamle rustninger, de gamle våben og de synlige bjælker, sender stemningen tilbage til den tid, hvor ridderne mødtes omkring det runde bord.

Se mere om fotografering i Jylland her.

Gammelrøj · Østerskovvej 15 · 6000 Kolding