Brudepar

Brudepar i Danmark er ofte meget klassisk orienteret når det kommer til bryllup. Flere og flere brudepar tager dog nye ideer ind især fra USA og England. Det er som om bryllupper i Danmark “tør” mere og derfor bliver det også mere spændende at være bryllupsfotograf ved sådanne bryllupper. Vi har efterhånden fotograferet et hav af par igennem årene i både Jylland, På Sjælland og Fyn. Især de sidste 5 år har parrene flyttet sig mere og mere i retningen af mere utraditionelle bryllupsfester til gælde for en passioneret fotograf til bryllup her.

Brudepar i Frederiksberg Have
Bryllupsportrætter
billeder for Brudepar
Sommerbryllup

Sommerbryllup

Sommerbryllup er.stadig det mest populære i Danmark og derfor holder de fleste brudepar deres bryllup i enten Juni eller August måned. Det er lidt ærgerligt i vores optik da især efteråret ER så smuk med de mange forskellige farver på træerne, der får bryllupsbillederne til at fremstå helt maleriske. Vi laver dog stadig en del billeder om efteråret, men et sommerbryllup er også skønt med de lange nattetimer hvor det ikke sådan rigtigt bliver helt mørkt. Sommeren i Danmark er fantastisk og vi nyder at drøne land og rige rundt, som passionerede bryllupsfotografer.

Fotograf til bryllupper

Hvor vigtige er jeres billeder fra brylluppet? Er det ikke et af livets største minder? Hvorfor vælger så mange brudepar så stadig i dagens Danmark at satse på en amatør fotograf bare for at spare nogle få tusind kroner? Er det ikke bedre at spare lidt på bryllupskagen, fjerne photobooth, vælge lidt billigere vielsesringe eller brudebuket? I vores øjne er det vanvid at gamble med jeres bryllupsbilleder. I aner ikke hvad i får ved en amatørfotograf. Desuden er en amatørfotograf slet ikke ligeså committet og forpligtet, som en professionel fotograf, der trods alt ikke har råd til dårlige anmeldelser hvis denne vil overleve.

Tør du virkelig overlade dit livs minde til hvem som helst?

Læs også: