Vielse i Hørning Kirke

Norsminde kro bryllup – Dagen startede med bryllup i Hørning Kirke. Vielsen blev skudt igang med en fantastisk gabende tale ved præsten. Herefter var der et smukt musikalsk indslag fra en af bryllupsgæsterne. Hun kunne synge. WOW! Da vielsen var overstået blev brudeparret og familien ønsket tillykke udenfor Hørning Kirken. Vi lavede efterfølgende et par familie gruppeportrætter i kirken inden turen gik videre mod bryllupsfesten.

Se flere billeder fra bryllupsfotografen Aarhus her.

Norsminde kro bryllup

Efter vielsen i kirken var der dømt Norsminde kro bryllup. Norsminde kro ligger naturskønt ved å, hav og fjord. Området værdsættes derfor ikke blot af lokalbefolkningen, men også af et stort antal lystsejlere, badegæster, sommerhusbeboere og turister. I disse smukke omgivelser havde brudeparret valgt at holde deres smukke bryllupsdag. Da bryllupskagen var blevet skåret for, og gæsterne sad og hyggede sig på kroen, gik vi ud og tog de officielle bryllupsbilleder af brudeparret i området ved Norsminde. Tak for en skøn dag!

bryllupsfoto-137

En dygtig bryllupsfotograf

En dygtig bryllupsfotograf der er god til bryllupsfoto, er det sådan en du leder efter? En bryllupsfotograf der er forstår at lave bryllupsfoto der viser brudeparret, bryllupsfoto der er naturligt og afslappet og en bryllupsfotograf der har det godt med at lave bryllupsfoto og kan få det bedste ud af dagen og situationen. Er det sådan en god bryllupsfotograf, du leder efter? Eller mangler du ganske enkelt en bryllupsfotograf til bryllupsfoto og bryllupsfotografering. (Norsminde kro bryllup)

bryllupsfoto-942