Gavnø Slot bryllup

Gavnø Slot bryllup – En bryllupsfest er en mindeværdig begivenhed, som vil blive husket altid! Lad Gavnøs smukke og historiske Slotsbryggeri danne rammen om jeres store dag. Gavnø er det perfekte sted til et romantisk bryllup i storslåede omgivelser. Holder i jeres bryllup i Slotsbryggeriet er I naturligvis velkommen til at benytte parken til jeres bryllupsfotografering. Jeres vielse kan også foregå på Gavnøs smukke vielsesplæne under det store bøgetræ eller i er Vejlø Kirke som er en smuk landsby kirke i kort afstand fra Gavnø.

Slotsbryggeriet kan rumme op til 200 personer samt scene, orkester m.m. Her kan frokosten, middagen, festen eller ølsmagningen nydes i historiske og flotte omgivelser.

Danske slotte og herregårde hvor I kan holde jeres bryllup. Find et romantisk feststed i smukke omgivelser til jeres bryllupsfest.
Det perfekte bryllup – Hvad er det egentlig og kan et bryllup nogensinde blive helt perfekt?

bryllupsfoto-395 Bernstorff Slot bryllupsfoto-283 bryllupsfoto-183 bryllupsfoto-11 bryllupsfoto-13 Bryllupsfotograf Langeland foto-242 foto-270 foto-10 bryllup fotograf bryllupGavnø Slot

Gavnø

Gavnø er en ø i Karrebæk Fjord ud for kysten af Sjælland. Øen ligger omkring 6 km sydvest for Næstved, og har et areal på 5,6 km2, og havde pr. 1. januar 2010 et indbyggertal på 57.  Gavnø er særlig associeret med Gavnø Slot, der ligger på øen, og som kendes tilbage fra 1200-tallet. Det nuværende slot er hovedsageligt i rokokostil. På østsiden af øen findes en bro med forbindelse til Sjælland. Broen fører direkte til Gavnø slot.

Et bryllup er den vigtigste dag i livet. Den store dag er blevet planlagt ned til mindste detalje. Nogle har fundet noget blåt, noget lånt, noget nyt og noget gammelt for at holde traditionerne i hævd. Andre sparer op i flere år, til det ultimative bryllup. Og så er der dem, der blæser på traditionerne og bare vil fejre den store dag med et brag af et sammenskudsgilde i haven.

Der er mange måder at holde og fejre bryllup på, og det er dét, der gør bryllupper så mangfoldige. Nu er bryllup blevet underholdning i de danske hjem. Gavnø Slot bryllup, et smukt slot tæt ved Næstved.

Gavnø Slot – Gavnø 2 – 4700 Næstved