Kongebillede og gæstefotografering

Kongebillede og gæstebilleder – Hvis I har valgt gæstefotografering eller gruppebillede, er det vigtigt, at I informerer Jeres gæster omkring fotograferingen, så de ved, at det skal foregå, og evt. kan nå at klæde om til begivenheden. Et godt tidspunkt at sige det på er, når I er kommet ud af kirken, og I er blevet lykønsket (og overhældt med ris). 😉 Der har I folks opmærksomhed.

Kongebillede og gæstebilleder

Fortæl dem lige kort, hvad der skal ske: At nu skal I ved jeres bryllupsfotograf have lavet bryllupsportrætterne, og derefter vil gæstefotograferingen foregå (typisk der hvor festen skal holdes) på et ca. tidspunkt, som vi giver Jer lige inden.

Det vil være os en stor hjælp

Det vil være os en stor hjælp, hvis I inden dagen også har udpeget en person til at få samling på gæsterne, når vi når til tidspunktet for gæstefotograferingen. Én der lige kan få samnlig på “tropperne”.
Det er nemlig meget nemmere at finde ud af, om alle er tilstede, når det er én, der kender de fleste i forsamlingen. Og da I har rigeligt om ørerne på dagen, kan det med fordel være forloveren e.l. toastmasteren, der får denne opgave.

Det flotte kongebillede

Det flotte kongebillede når det sættes rigtigt op, er en rigtig god måde at mindes alle gæster og familie fra jeres store dag.

Se vores bryllupsbilleder og bryllupsdetaljer gallerier

Kongebillede og gæstebilleder
kongebilledet med alle bryllupsgæster