Bryllupsfotograf i Nordsjælland

Nordsjælland bryllup – Brudeparret havde valgt at blive viet i det Nordsjællandske, i den hyggelige Skævinge Kirke. vejret var helt perfekt til den store dag, med klart vejr og flot lys. Efter vielsen var overstået, afholdte parret reception hjemme i brudens forældres have. Her skar brudeparret bryllupskage, til alle gæsterne. Efter en halv time ved receptionen, kørte vi med brudeparret til Frederiksborg Slot i Hillerød i en flot Rolls Royce.

Læs mere om fotografering af bryllup i Nordsjælland her.

Skævinge Kirke
Skævinge Kirke3
Skævinge Kirke4
Skævinge Kirke5
Skævinge Kirke6
Skævinge Kirke7

Frederiksborg Slot (Nordsjælland bryllup)

Omkring Frederiksborg Slot, ligger den helt store og smukke Barokhave. Her gik vi rundt og fotograferede en masse kreative bryllupsbilleder. Frederiksborg Slotshaven er meget smuk, hvilket åbnede masser af muligheder for nogle fantastiske billeder. Efter portrætfotograferingen kunne parret endnu engang sætte sig til rette i den flotte bil, og køre videre til Skjalm Hvide Hotel i Slangerup for at holde bryllupsfest.

Læs mere om fotografering på Sjælland her

Frederiksborg Slot
Frederiksborg Slot2
Frederiksborg Slot3
Frederiksborg Slot4
Frederiksborg Slot5
Frederiksborg Slot6
Nordsjælland bryllup
Frederiksborg Slot9
Frederiksborg Slot10
Nordsjælland bryllup

Skjalm Hvide hotel bryllup

Lidt historie om Skjalm Hvide hotel …. Jarlen, Skjalm Hvide, der har givet hotellet sit navn, var stamfader til en af middelalderens mægtigste stormandsslægter i Danmark. Han døde omkring år 1113. Skjalm Hvides stjerne stod højt hos kongemagten, idet han altid formåede at holde styr på de besiddelser kongen havde betroet ham.

Se flere billeder fra Nordsjælland

Hviderne ejede store jordarealer, blandt andet områder omkring Jørlunde. Slægten har finansieret udsmykningen af kirken i Jørlunde med de enestående og smukke kalkmalerier.

Se flere billeder her

Familien Willadsen købte hotellet i 1981. Dengang hed det Jørlunde Motel og havde 21 værelser. Kurt Willadsen omdøbte motellet til Skjalm Hvide Hotel og siden er der sket meget. Hotellet er blevet udbygget med en restaurant, fest- og konferencelokaler, flere værelser etc. I 1994 blev Slottet købt og blev en del af Skjalm Hvide Hotel.

Brug for en fotograf bryllup i København ?

Skjalm Hvide Hotel1
Skjalm Hvide Hotel2
Skjalm Hvide Hotel3
Skjalm Hvide Hotel5
Nordsjælland bryllup
Skjalm Hvide Hotel7
Skjalm Hvide Hotel8
Skjalm Hvide Hotel9
Skjalm Hvide Hotel10
Skjalm Hvide Hotel