Bryllupsklokkerne ringer

Brudeparret skal afholde et Sjælland bryllup. Den store dag skulle have lydt 13 juni 2020, for Rikke og Jesper – Men Covid-19 lagde pludselig Danmark ned og var med til at et meget stort valg måtte træffes. Valget stor i mellem at holde fast i den fastsatte bryllupsdato med en masse restriktioner til festen samt skære i gæstelisten eller udskyde drømme brylluppet et år!

Efter megen snak, og at have trukket beslutningen så længe så muligt var der ingen tvivl om det rigtige at gøre var at ændre datoen så alle de 68 inviterede gæster kunne deltage, og festen kunne blive præcis som ønsket med højt humør og dans til den lyse morgen. Så datoen blev flyttet til d. 26 juni 2021, hvilket er en smuk dato – 26.06.2021

Vi mødte hinanden for snart 12 år siden, den 6 december – så det er faktisk meget hyggeligt at vores nye bryllupsdato nu indeholder tallet 6

Vi har to smukke døtre på 1 og 4 år, og Jesper har en stor pige på 11 år. Alle tre skal selvfølgelig være brudepiger i kirken, og skal have de fineste kjoler på. Vi er ret glade for vi ikke nåede at købe deres tøj inden datoen blev ændret, ellers ville det med garanti ikke passe. Så kjole shopping til de små udskydes til så tæt på datoen som muligt.

Sonnerupgaard Gods bryllupsfotografering

HARLEV MØLLE

Vielsen skal finde sted i Hylleholt kirke

Vielsen skal finde sted i Hylleholt kirke i en lille by Faxe Ladeplads, begge vores piger er døbt i denne kirke og Rikke er konfirmeret der. Så der var ingen tvivl om at denne kirke klart skulle være stedet vi skulle vies. Det bliver det helt traditionelle kirke bryllup, bruden føres op ad gulvet af sin far og inden hun træder ind i kirken vil de små brudepiger gå op ad gulvet med hver deres lille buket. Hver især skal de følges med en brudepige, Rikkes bedste veninde og hendes to søstre. 

Festen afholdes få kilometer fra Kirken på den findes gård med hvidt bindingsværk, stedet hedder Slangerupgaard og huser de findes lokaler og omgivelser. SÅÅ idyllisk og romantisk, den helt perfekte location for vores bryllup.

Der er plads til alle, overnatnings mulighed, runde borde (Hvilket bruden prioriterede højt), og plads til dans til den lyse morgen. Vi har selvfølgelig lejet en DJ som skal hjælpe med at sætte FUT- i danse gulvet.

bryllupsfoto

Brudekjolen er hemmelig for gommen

Brudekjolen er et vigtigt element, og den skulle selvfølgelig være den HELT rette. Jeg må erkende at det man siger med at man bare ved det når kjolen kommer på at det er den rette, er helt korrekt. Der blev prøvet vildt mange kjole i alle former, men da netop denne kom på var der ingen tvivl om det var den helt rette! Den sad helt perfekt, passede lige præcis ind i brudens stil og samtidig var den vildt behagelig at have på. 

Kjolen er fundet og købt hos Fuhrmanns i Køge, sikke et fantastisk sød – det sødeste personale og smukkeste kjoler, stedet kan varmt anbefales!

Brudekjolen er hemmelig for gommen, ligeledes er gommens tøj for bruden – sikke en overraskelse det bliver på dagen. J Gommens Bestman havde dog set et billede af brudekjolen for at kunne vejlede en smule i stil, så vi kommer til at matche på dagen.

Tøjet er købt og hentet, sikke en øv følelse at hente sin brudekjole for at hænge den hjem i skabet i ET HELT ÅR. Puuuh, men så har vi selvfølgelig langtid til at glæde os i.

Borgerlig vielse på Jels

Blomster & bryllupsfotograf

Brudebuketten skal laves hos den lokale blomsterhandler, for hun laver de fineste buketter samt finder det rart at støtte lokalt når man kommer fra en lille by. Det er Gommen som skal stå for at bestille og farvesammensætte brudebuketten, og brudepigernes buketter. Det er sådan en hyggelig tradition at skulle overrasket med på dagen at se hvad han har udvalgt. (Sjælland bryllup)

Det skal nu siges at gommen har modtaget et par billeder for at kunne få inspiration ud fra hvad bruden godt kan lide J

Da brylluppet er udskudt har vi endnu ikke set så meget på bryllupsfotograf til vores store dag. Vi har dog kigget lidt og synes faktisk de film på YouTube man kan få er vildt flotte og sjovere. Vi gik lidt med tanken om det var noget vi skulle have.

Ellers var vores tanker omkring det at vi selvfølgelig ønsker nogen par-billeder, og en bryllupsfotograf, som kan deltage i festen og fange de små særlige øjeblikke og forevige dem på foto. Det er faktisk det vigtigste, at vi kan forevige denne da så vi altid kan se billeder og mindes stemningen. (Sjælland bryllup)

Læs vores nyeste artikler:’