En lun dag i Nordjylland ved Vrå Slotshotel bryllup. En skøn lokation med masser af historie i landlige omgivelser.

Vrå Slotshotel stammer helt tilbage fra 1400-tallet
Slotshaven på Vrå Slotshotel
Vraa Slotshotel, Tylstrup
Gom og bestman Vrå Slotshotel
Vraa Slotshotel kigger ved Tylstrup lidt nord for Aalborg ved Store Vildmose
brudens forberedelse Vraa Slotshotell
Borgerlig vielse på Vrå Slotshotel
brudebuket Vrå Slotshotel
Vrå Slotshotel, Tylstrup, Jylland. Slotsophold, Weekendophold og romantisk ophold på unikt slotshotel
vielsesringe Nordjylland
Vrå Slotshotel er et 4-stjernet hotel beliggende i Nordjylland
Slotsophold - 6 af de bedste & smukkeste slotsophold i Danmark
Sauntehus Slotshotel, Kokkedal Slotshotel, Vraa Slotshotel
Vrå Slotshotel ligger i naturskjønne omgivelser, like nord for Aalborg. Det er kun et kvarters kjøretur til en av landets beste strender ved Blokhus.
Vrå Slotshotel ble oppført i 1645 og har således mye historie i veggene. Alle de 44 rommene har himmelsenger og utsikt til parken.
Gammel Vråvej 66 9382 Tylstrup
I mandags var vi på besøg på Gl Vrå Slot hvor vores bryllup skal holdes.
planlagt jeres drømmebryllup
bryllupskagen
Anna Erichsdatter Hansen, til Haistrupgård og Gl. Vrå Slo
Det gamle slottshotellet ligger i Tylstrup, 20 minutters kjøring nord for Aalborg.
L'ancien manoir du Vraa Slotshotel vous accueille dans la ville de Tylstrup, à 20 minutes de route au nord d'Aalborg, juste à côté de l'autoroute E39
Detta hotell med historisk profil vid sjön ligger mindre än 25 km från Lindholm Høje, Budolfi-katedralen och Ålborgs marinmuseum. Jens Bangs Stenhus och Nordjyllands konstmuseum ligger också mindre än 25 km härifrån.
Compare Prices & Save with the Lowest Prices & Latest Reviews
hotography Is An Art Form That Requires Practice And Dedication.
Fotografering Slotte, herregårde og godser
Danish weddings and photography.
Et slotsbryllup på det romantiske
VRÅ-UDSTILLINGEN er en kunstnersammenslutning
En bryllupsfest skal være romantisk, uforglemmelig og helt perfekt.
Vi hjælper jer med at gøre jeres STORE DAG til noget helt specialt | Book festlokaler til jeres bryllup
Bryllup i Nordjylland/Aalborg - Bryllupsforberedelser
Feststeder til Bryllup - find det perfekte sted at holde bryllup
Slotsbryllup → Find slotte & herregårde til bryllup i Jylland her
Bryllup i Nordjylland
Hotel i Nordjylland - selskaber - fødselsdage - bryllup

Reception og skæring af bryllupskagen

Selvom stedet trænger til en kærlig hånd, så oser stedet af romantik og en super god stemning. Vi var booket ind til en halvdagsfotografering og skulle lave billeder fra den udendørs vielse i haven ved slottet. Den efterfølgende reception og skæring af bryllupskagen i de hyggelige gamle slotslokaler. Derefter gik vi med brudeparret ud i slotshaven og skød en masse kreative bryllupsbilleder af parret. Til sidst gik parret til bords og bryllupsfesten blev skudt igang.

Vrå Slot bryllup

Vrå Slot bryllup – Vrå Slot ligger ved Tylstrup lidt nord for Aalborg og syd for Brønderslev ved Store Vildmose. Voldgrav omkranser slottet, der ligger i en gammel herregårdspark. Slottet blev opført i 1645 og rummer en hyggelig restaurant, hvor køkkenet dagligt laver velsmagende menuer af friske råvarer. Riddersalen ligger i hovedfløjens stueetage. En skøn lokation til vrå slotshotel bryllup.

Bryllup Nordjylland

Oprindeligt lå her nogle gårde, men da bønderne ikke kunne bevise deres uskyld efter oprøret ledet af skipper Clement, blev de efter reformationen i 1536 fæstet under kronens gods. År 1600 købte rigsråd Predbjørn Gyldenstjerne Vraa af kongen for at opdrætte stude i mosen og drive dem ad hærvejen til Nederlandene. Gyldenstjerne ejede i forvejen Bøvling og var lensmand på Vestervig Kloster. Han var foregangsmand for den nye kødeksport, der gav indtægter til de mange slotte og herregårde, der blev opført på den tid.

Bryllupsfotografering ved Vrå Slot

Bryllupsfotografering ved Vrå Slot er en oplevelse i den smukke og lækre natur, der omkrendser det flotte og lækre slot. Selve slottet er omgivet af voldgrave og der er masser af gamle monumenter og flotte bygninger man kan bruge til at lave kreative bryllupsportrætfotos ved. Der ligger også store gamle og flotte træer, som omkredser det gamle historiske slot. Holder i jeres bryllup her, så vælg en bryllupsfotograf, der kender stedet og kan sit kram. Velkommen til vores lille univers om vrå slotshotel bryllup.

Læs mere om bryllupsfotografen ved Brønderslev her.

Romantik, historik og bryllup

Fru Ide Lindenov arvede Vraa, der dengang var den største gård i Vendsyssel, af sin far, og opførte sammen med sin mand Sten Beck hovedbygningen i 1645. V oldgraven blev anlagt samme tid og minder om, at herre- mændene ville sikre sig mod fjender. Bordet dækkes elegant med hvide rullede bomuldsduge og mundservietter. Sølvkandelabre med stearinlys. Blomsterdekoratøren fremstiller friske dekorationer med personlig præg i farver og form, der er med til at give salen en let stemning, og minde om livets lyse sider.

Lidt på Norsk

Beskrivelse av hotell: Vraa Slotshotel i Nordjylland

Det gamle slottshotellet ligger i Tylstrup, 20 minutters kjøring nord for Aalborg. Man kjører via motorvei E39, og finner raskt frem. Hotellet har en stor hage, og ligger i vakker natur. Slottet er bygget 1645. Det sies at Mariane Dorethe, en tidligere eier fremdeles hjemsøker slottet etter hennes død i 1808 for å lete etter sine barn som druknet i vollgraven. Eventyrparken Fårup Sommerland, og strendene langs Blokhus ligger bare 20 minutter med bil fra Vraa Slotshotel. Det er 40 km til Hirtshals.

Du kan spise en god middag i herregårdens egne restaurant. Etter middagen kan du gå ut på terrassen, eller rusle rundt i hagen som ligger i tilknytning til restauranten. Alle rommene har himmelseng og sin egen sjarm. Etter en god natts søvn kan du nyte en god frokost, for deretter reise videre mot Skagen som ligger 1 time med bil fra hotellet. Vinprøving hver lørdag i hotellets egne vinkjeller. Golfbane ligger 3 km unna.

Se flere bryllupsbilleder her.

Vrå Slot – Gammel Vråvej 66 – 9382 Tylstrup

Se flere billeder her:

Fotograf Midtjylland
Fotograf Sønderjylland
Fotograf Vestjylland
Fotograf Østjylland