Tilst kirke bryllup

Bryllup i Tilst ved Aarhus – Vi startede ved vielsen ved Tilst kirke der ligger i Tilst i Østjylland. Her lavede vi billeder af alt omkring gommen, der venter ved kirken, bryllupsgæsterne der ankommer til kirken og hilser på gommen. De mange smukke detaljer i Tilst kirke og selvfølgelig selve vielsen. Brudens ankomst, den efterfølgende lykønskning udenfor Kirken og riskast etc.

Tilst kirke bryllup

Læs mere om bryllup fotografering i hele Danmark her.

Restaurant Constantia2

Restaurant Constantia2 ligger et unikt sted i hyggelige rammer hvor man roligt kan holde sit bryllup i. Smukke omgivelser lige ud til vand, og et personale, der altid tager godt imod både brudepar og bryllupsgæster. På Restaurant Constantia2 var vi med til at fotografere først bryllupsreceptionen, hvor brudeparret skærer bryllupskagen for. Derefter lavede vi de officielle bryllupsbilleder omkring det romantiske Restaurant Constantia2. Et bryllup på Restaurant Constantia2, er uden tvivl en hyggelig og dejlig oplevelse. (Bryllup i Tilst ved Aarhus)

Lidt historie om Constantia2 …. For 100 år siden valfartede århusianerne med Hammelbanen ud i naturen, og fik kaffe og kage på det daværende traktørsted Constantia, der lå lidt længere ude ad Brabrandstien i Stautrup. Inspireret af fordums storhed ved Brabrandsøen har det været målet at skabe et nutidigt udflugtssted med udfoldelsesmuligheder for hele familien. 

Se billeder fra Park 13 Aarhus

Constantia2 er beliggende i et omhyggeligt og nænsomt restaureret hovedhus fra en gammel bondegård, Norringholm. Vi har desuden bygget et stort fest/konference/kursus/mødelokale med plads til 60 personer, som gennem store udsigtsvinduer har en smuk udsigt over Brabrandsøen. (Bryllup i Tilst ved Aarhus)

Skal i bruge en bryllupsfotograf i Århus?

foto-1
Bryllup-ved-Constantia2
bryllupsfotograf-tilst
Bryllup i Tilst ved Aarhus