Bryllup Jylland

Bryllupsfotograf Jylland omkring Kolding

Bryllup Jylland – Så kom turen til det smukke Jylland. Et bryllup i Jylland er ofte et bryllup i naturlige omgivelser. Denne gang havnede vi i Kolding med vielse i Sankt Nicolai kirke i hjertet af Kolding by. Vi fotograferede brylluppet omkring Sankt Nicolai kirke, både før, under og efter vielsen. Vi lavede stemningsbilleder af det smukke brudepar og deres bryllupsgæster. Bryllupsbilleder i Kolding.

Sankt Nicolai kirke koldingSankt Nicolai kirke10Sankt Nicolai kirke23

Hotel Kolding Fjord

Efter vielsen i Kolding centrum, gik turen så til det smukke Hotel Kolding Fjord, der ligger med sin super smukke udsigt lige ned til vandet. Hotel Kolding Fjord har masser af smukke steder hvor man kan lave super flotte bryllupsbilleder, både på selve Hotel Kolding Fjord og i naturen omkring hotellet. Vi var med hele dagen, fra vielse til brudevals. Vi fotograferede også omkring receptionen og skæring af bryllupskagen etc. Vi har herunder lagt et lille udpluk af brudeparrets store dag på Hotel Kolding Fjord.

Hotel Koldingfjord er et hotel og konferencecenter, beliggende på nordsiden af Kolding Fjord ved Kolding. Det blev oprindeligt opført som et julemærkesanatorium i starten 1900-tallet, men blev senere solgt og de nye ejere istandsatte bygningerne og indrettede et hotel, der blev indviet i 1990.

Hotel Kolding Fjord3Hotel Kolding Fjord4Hotel Kolding Fjord5Hotel Kolding Fjord6Hotel Kolding Fjord7Hotel Kolding Fjord8Hotel Kolding Fjord9Hotel Kolding Fjord10bryllup jylland