Bryllup på Tehusbakken i den smukke Silkeborgskov. Maria og Emil bor i Århus i deres lille, hyggelige lejlighed. Lille juleaften sidste år tog min kæreste røven på mig, da han gik på knæ og friede til mig.

Året forinden havde mine forældre hintet til ham ved at give ham en knæbeskytter i julegave og det virkede heldigvis – med et års forsinkelse.

Bryllup på Tehusbakken

Bryllupsfest på Tehusbakken

Vi blev ret hurtigt enige om at datoen for vores Bryllup skulle ske d. 21.08.2021, for det er jo nemt at huske 😉 Vi skal vies i Gl. Rye kirke og køres videre ud til feststedet og bryllup på Tehusbakken i Silkeborgskoven. Et smukt og romantisk sted med udsigt ud over søer og lyngmarker, der blomstrer lige på vores dag.

Temaet for brylluppet er i naturens ånd, så pynt og kager afspejler de grønne og lilla omgivelser.

Bryllupskagen har en af vores kagekyndige venner tilbudt at lave, så det bliver en mere utraditionel kage, men en personlig en hvilket vi godt kan lide.

Læs om brudepiger og brudesvende

bryllup på Tehusbakken i Silkeborgskoven

Tøj og kjole til brylluppet

Brudejolen er fra Panayotis i Vejle, sløret er langt og bryllupsskoene er ikke fundet endnu. Gommens tøj er heller ikke fundet endnu. (Bryllup på Tehusbakken)

Tøj og kjole til brylluppet

de bedste øjeblikke

Der er flere ting der stadig mangler at komme på plads, som fx en bryllupsfotograf der kan tage flotte, autentiske billeder, som fanger alle de bedste øjeblikke. Vi så konkurrencen på facebook tog vi chancen og skrev ind. Det vigtigste for os på dagen er at alle har det godt og at vi sammen får en sjov dag samt at dette afspejles i billederne.

bryllup

Feststedet

Vi glæder os til at alle familiemedlemmerne mødes og lære hinanden endnu bedre at kende og hvis alt går godt, bliver vi 85 personer til at fylde det flotte luksus festtelt i skoven. (Bryllup på Tehusbakken)

Feststedet står for treretters menu, fri bar og alt det praktiske hvilket er super skønt og nemt for os. Vi står selv for at medbringer andre vigtige ting såsom popcornmaskine og højtalere til vores hjemmelavede playlister, som gæsterne har været med til at forme.

Har du styr på din brudefrisure?

Om natten når festen lakker mod enden, og det kun er de unge festglade mennesker der er tilbage, går vi til køjs i vores medbragte telte, som vi har fået lov at slå op på græsarealerne foran det flotte Gods.

Det bliver super hyggeligt og tager en tilbage til dengang man kunne tage på festival, pre-corona,

Vi glæder os uendelig meget til at sige ja til hinanden og dele denne specielle dag med alle dem vi holder af.

Læs mere fra os: