Alt om Brudefrisure – Før vi lige kommer til det underskønne smukke brudehår, så må jeg lige dele en historie, for jeg havde faktisk selv (indenfor mulighedernes grænser) flettet brudehår til vores bryllup. Og i min brudehårs-mappe på pinterest havde jeg de 5 frisurer ovenfor gemt, som mine drømmefrisurer.

Kronborg Slot råder over stemningsfylde lokaler og rammer for fest, bryllup og event.

Udgangspunktet er langt tykt hår

Alle disse frisurer kræver som sagt et tykt og forholdsvis langt hår. Jeg skal nok komme med bud på brudefrisurer til os andre dødelige med tyndt halvlangt skandinavisk leverpostejshår.

Et alternativ er jo at få påsat ekstra hår hos frisøren til den store dag mens ellers er der mange smukke alternativer. De voluminøse flettefrisurer er kræver dog en vis manke.

Jeg har aldrig selv prøvet påsat hår men jeg har hørt at Rapunzel of Sweden i Malmö skulle være både super dygtige og det er ingen hemmelighed at næsten alle skønhedsbehandlinger er billigere i Sverige.

Har du mishandlet dit lange hår og er der stadig god tid inden dit bryllup så se at få købt nogle gode plejeprodukter til dit hår.

Jeg skal nok dele mit eget hårpleje-regime i et andet indlæg. Men jeg køber i hvert fald alle mine hårprodukter her og de har stort udvalg og gode priser.

5 ret forskellige måder at bære en flettet brudefrisure:

1. Fransk sidefletning med lav flettet knold

Denne var min favorit til en flettet brudefrisure. Jeg bar brudeslør og den lave knold gør at kammen med brudesløret kan placeret lige over knolden. Den smukke franskefletning er uforstyrret af et evt. slør og fletningen i knolden vil synes smukt igennem sløret.

2. Almindelig sidefletning med chignon

Jeg er ret vild med den lave romantiske chignon frisure. Fletningen giver en ekstra detalje og fylde om ansigtet.

3. Halvt opsat brudefrisure med romantiske krøller og diskrete fletninger

Her er fletningerne som på min egen brudefrisure blot brugt til løfte håret i siderne og indramme den halve opsætning. Og denne frisure kræver ikke helt så tykt et hår. Fylder i længderne kommer med krøllerne. Sødt og ungt!

4. Fransk fletning kombineret med sildebensfletning

Denne flettede brudefrisure ville jeg ikke vælge at kombinere med slør. De løse fletninger er bedre hvis man har valgt sløret fra. Men den er sød og lidt mere tilfældig og romantisk for mig passer den til et boheme inspireret bryllup.

5. Vandret fransk fletning med halv opsætning

Her er der fat i den franske fletning igen hvor håret omhyggeligt er flettet sidelæns. Det kræver dog et tykt hår hvis fletningen skal præsentere sig så flot som her. Overgangen til det løse er lavet med et hårsmykke og så ellers store flotte prinsessekrøller. Dette er for mig også en frisure til en ung brud.

Hjem » blog » Brudefrisure