En fantastisk bryllupstale

Bryllupstalen – Når du skal holde din bryllupstale, må agendaen være at vise de tilstedeværende, hvem du elsker, og slå fast, hvilke værdier der betyder noget for dig (hvis nogen skulle være i tvivl). Det er din aften, og det er dit ord. Kan du ikke sige det her, er det ikke vigtigt nok.

Se billeder fra bryllup i Aarhus

En god bryllupstale handler om humor, og følelser; om at fange og bevæge bryllupsgæsterne, familien og ikke mindst den smukke brud.

Under din bryllupstale er det vigtigt, at du tager dig tid til at sige de ting, der skal siges. Gør din bryllupstale præcis og uden for meget fyld. Vær direkte og tal fra hjertet. Hjertet lyver aldrig.

Se flere billeder her

Bryllupstalen … tys tys

Bryllupsfotografer der, ligesom os, arbejder som “fluerne på væggen”, hører ofte mange forskellige bryllupstaler. Men de bedste er altid dem, hvor der tales fra hjertet med ægte ord. Du kan fortælle, hvorfor du bliver gift, hvad der betyder noget for Jer, og hvem der betyder noget. Øv dig, og se dig selv i spejlet når du øver dig. På den måde lægger du mærke til evt. små personlige træk, der måske kan virke fremmende for dit budskab.

Men vigtigst af alt, nyd din stjernestund, for DU har ordet, og du skal derfor få sagt, hvad du har på hjertet. Det er måske sidste gang du har hele familien og vennernes fulde opmærksomhed 🙂

Godt bryllup

mvh

Bryllupsfotografen