Hvordan laver man unikke bryllupsfoto? Alle brudepar fortjener et skønt foto af bruden og gommen fra deres bryllupsdag. Udover at bryllupsdagen er en af de største dage i jeres liv og en dag hvor i ser intet mindre end fantastiske ud, så er det også dagen hvor jeres fotograf får chancen for at lave nogle unikke bryllupsfoto af jer. Vi har derfor lavet en lille god guide til dette emne.

Her er 7 unikke bryllupsfotograferings ideer til nogle unikke og smukke billeder.

Mangler i hjælp til at finde den rette fotograf?

bryllupsfotograf-bryllup-bryllupsbilleder-gom-brudgom-bryllupsforberedelser-sommerbryllup-fotograf-bryllupsfotografering-bryllupsfotografer-bryllupsfotografi-bryllupsfoto-bryllupsfotograf-skive

Udnyt bryllupslokationen til fulde

Hvis i nu har booket et super skønt sted til at fejre jeres bryllupsfest, er det jo oplagt at lade denne indgå, som kulisse og baggrund for jeres officielle bryllupsportrætter. Det kan være alt fra en gammel herregård, et slot, en golfklub, et hyggeligt strandhotel eller noget helt andet. Se lokationen for dig. Udnyt stedets historie og potentiale.

Hvorrdan skriver man en god bryllupstale?

Fordelen ved at vælge jeres bryllupslokation, som kulisse til portrætterne er faktisk med til at sikre jer imod dårligt vejr også. For her ER i jo det sted i skal være resten af dagen og kan derfor løbe ind og ud mellem eventuelle byger der kan opstå på jeres store dag. Ved at vælge lokationen, så får i også en bryllupsfotoserie med større sammenhæng end hvis i vælger en tilfældig fotolokation et andet sted.

10 gode råd til valg af bryllupsfotograf

Glem det er jeres bryllupsdag

Det kan i gøre ved at skabe en mere hverdagsagtig stemning over bryllupsfotograferingen. Ta hjem i køkkenet og vask op. Gå ned til busstoppestedet og vent på bussen. Gå ned i det lokale supermarked og lad som i handler ind, mens fotografen følger efter og laver nogle dokumentariske billeder af jeres dagligdagssituationer bare iklædt jeres brudetøj.

Læs mere om vores bryllupspakker

Kom væk fra opmærksomheden

Prøv at lade din fotograf tage fotos af noget andet end jer to, men bare fange jer i hjørnet af billedet. Det kan være jer talende med nogle gæster, siddende i jeres bryllupsbil eller noget helt tredje. Men forsøg at komme lidt væk fra nøglerollen og bliv en mindre væsentlig del af selve fotoshootet.

Hvordan laver man unikke bryllupsfoto?

Mixing af billedestilarter

Fototeknologien åbnet op for mange nye slags specialeffekter. Effekter ligefra de mere enkelte og elegante og andre mere moderigtigte portrætter og flotte toninger. Derudover går sort / hvid billeder aldrig af mode heller. I billedbehandlingsprogrammer såsom Adobes Lightroom, Photoscape X, Phase One Capture One Pro, DxO PhotoLab etc. Her kan man forvandle mere eller mindre almindelige billeder til fotokunst. Det kræver selvfølgelig man forstår disse programmer og ved hvornår et billede er behandlet korrekt og ikke alt for meget.

Prøv nye vinkler

Sørg for at udnytte jeres fotograf fuldt ud, og vær ikke bange for at bede fotografen om at tage fotos fra udsædvanlige vinkler. En sjov idé er at bede din fotograf under skæring at bryllupskagen, at fotografere jer fra en vinkel, så det bagefter ser ud som i billedet er taget indefra kagen af. En anden god idé er hvis jeres fotograf på en eller anden måde kan komme op over jer under selve vielsen / håndspålæggelsen og fotografere jer oppefra. Det giver nogle nye og spændende vinkler i billederne.

Se bryllupsfotos fra Vipperød

Et strejf af Hollywood og glamour

At skabe denne slags billeder handler ligeså meget om i, som brudepar får lidt øvelse i poseringer inden i står foran jeres bryllupsfotograf. Det er en god idé at i både hver sig og sammen prøver at posere foran spejlet hjemme i lejligheden eller huset. Det giver jer en idé om hvad slags poseringer, der virker bedst for jer. Både, som par men også på enkelt portrætterne fotografen uden tvivl også vil lave på dagen.

Dygtige fotografer søges

Sørg for at få noget bevægelse ind i billederne

Billeder mere bevægelse og action er blevet meget populære blandt de yngre brudepar. Vi hører ofte de ikke ønsker billeder der fremstår alt for opstillede. Det er ligemeget om i vælger at lade som i danser på billederne, eller gommen løfter bruden og svinger hende om eller i løber efter hinanden, så giver det fotografen muligheden for at skabe billeder med bevægelse og aktivitet.

Flotte bryllupsfotos fra Valby her

Booking af bryllupsfotograf

Sørg for når i står foran Booking af bryllupsfotograf at i vælger fotografen ud fra billedestilen og ikke hvordan fotografen ser ud, taler eller går klædt. Det er i sidste ende jeres bryllupsbilleder i skal se på når den store dag er ovre og hvis ikke billederne er gode, gider i ikke se på dem. Gør jeres research ordentligt inden i booker jeres professionelle bryllupsfotograf. I kan finde alt fra amatør fotografer til Danmarks bedste bryllupsfotografer. Det er kun et spørgsmål om hvilken slags budget i har til fotografering og hvad stil i søger.

LANDSDÆKKENDE SERVICE – BRYLLUPSFOTOGRAF I HELE DK

Landsdækkende professionel bryllupsfotograf i JyllandSjælland og Fyn. Book en af Danmarks mest efterspurgte fotografer til bryllup over hele Danmark.

En fotograf til flotte bryllupsbilleder er hvad i finder her på vores hjemmeside. Med erfaring indenfor både fotojournalismen og reklamefotografiet får i et godt mix af kreativitet, erfaring og høj kvalitetsbilleder.