Jeg ved ikke hvorfor, men impulsive bryllupper … Nu ved jeg jo ikke hvor mange af jer læser dette – men ud af mit system skal det bare! Jeg er en ældre model med ridser i lakken, børn og nr. 2 bryllup lige om hjørnet.

Som rigtig mange af jer andre… Idéen om bryllup er ny, kærligheden er så dyb mellem os – så hvorfor ikke skrige det ud til hele verden at vi hører sammen??? Det gør vi så. (Impulsive bryllupper).

Impulsive bryllupper

Planen var havebryllup, nærmeste familie og venner

Planen var havebryllup, nærmeste familie og venner, borgmestervielse, den smukkeste pink-kjole piftet op til dagens anledning. Så langt så godt. Så frier han – på knæ og med en ring. Og vupti, så kom prinsessen op i mig; jeg skal da være hvid brud! Det skete i sidste uge…

Læs også: Hvordan laver man unikke bryllupsbilleder

Så kunne det jo kun gå for langsomt med at finde en kjole… Og her står jeg bare lidt af: 3 ud af 4 brudebutikker stressede mig fuldstændigt. “Det kan ikke nås inden da, vi kan ikke nå at bestille modeller hjem (hvem har for øvrigt bedt om det????), syerske lægger vandret – og du skulle have været ud for længe siden”. (Impulsive bryllupper).

havebryllup

Det lader til at der slet ikke er plads til de mere impulsive bryllupper

Det lader til at der slet ikke er plads til de mere impulsive bryllupper (og dette skal ikke forstås som om at jeg tager nemt på det – alvoren er der såmænd!) – og det hele skal skrues op til en spids som gør kjolejagten til en temmelig ubehagelig oplevelse.

Der er et sted i Virum hvor jeg decideret har skrevet til dem at den ene ekspedients behandling gør at jeg bare ikke sætter mine ben der igen. Den anden var brudevenlig og så skøn – men hun blev desværre overskygget af “bridezilla”-ekspedienten.

Se kreative bryllupsfotos her

Den samme oplevelse havde jeg i den store brudebutik på Strøget – her var een som også nærmest knejsede og så på mig helt opgivende – men den anden tog det noget mere gelinde.

Det lader til at der slet ikke er plads til de mere impulsive bryllupper

Alle som kender lidt til brudekjoler

Alle som kender lidt til brudekjoler ved jo godt at 2-3 måneder før brylluppet, så er det temmelig snert rent tidsmæssigt.

Men at decideret tvinge et salg igennem med et “du skulle altså have gjort dette for længe siden” blik, “trusler” om at om 2 sekunder er kjolen altså bare solgt, og du ender med at stå i hvide gamascher og hvid skjorte til dit bryllup attituden hjælper bare ikke! 

Alle som kender lidt til brudekjoler

Jeg har fundet et par steder hvor meldingen er klar: vi har de kjoler vi har – vi kan ikke nå at få flere modeller hjem, hvis du skulle have specielle ønsker – men mon ikke at vi godt kan finde lige præcis DIN kjole… Og det er de steder som jeg skynder mig hen til – og husket at booke tid. (Impulsive bryllupper)

Ah, det hjalp at komme af med det – så kan jeg atter koncentrere mig om telt, bord, stole, duge, bestik, servietter, brudepigetøj, brudesvende.

Læs flere artikler om bryllup: