Brudeparret holder Borgerlig vielse på Jels

Borgerlig vielse på Jels – Vores navn er Casper (24) og Inge (23) og vores sommerbryllup står for døren lørdag d. 14 august 2021. Vi mødte hinanden i gymnasiet i 2016, hvor vi begge to tog del i årets musical. Om det var Caspers rolle som doktor eller Inges som hippie-demonstrant vides ikke. Men forelskede blev vi. Og vi har i dag været hinandens partnere i snart 4½ år. 

Borgerlig vielse på Jels

Gik på knæ og friede på en lille bakketop

I juni 2019 drog Inge til New Zealand på udlandsophold, og rejste i hemmelighed afsted med planen om at ville fri til Casper, når han i december ville komme ned og besøge. 6 måneder senere på en halv-farlig kanotur med styrt, en brækket arm og piskende regnvejr, kom Casper planen i forkøbet (præcist 6 dage i forkøbet) og friede på en lille bakketop midt inde i en nationalpark i en periode, hvor regnen kortvarigt var indstillet. Vi havde ingen ide om, at vi begge to havde planer om at fri til hinanden, så det kom som en kæmpe og meget glædelig overraskelse for os begge to. Men Inges plan blev stadig indfriet, og 6 dage efter den hæsblæsende kanotur, blev Casper også friet til. Vi har af den årsag derfor også begge to fået en forlovelsesring, Caspers er købt i New Zealand og Inges i Danmark. Vi vil gerne begge beholde vores forlovelsesringe for det er dem, der for os, har den allerstørste betydning og vidner om en meget lykkelig affære i vores liv. Vi har dog planer om at vi gerne begge vil have dem ingraveret med bryllupsdatoen. 

Hvad definerer jeres bryllupsdrømme?

Vores bryllup kommer til at få en helt særlig klang, som vi synes stemmer rigtig fint overens med de mennesker, som vi er. Den kommer til at inkludere hjælpen fra mange af vores yndlings mennesker fordi, at vi synes, at der er noget helt særligt ved at inkludere venner og familie i processen, der leder til denne store dag. 

bryllup Jels

En borgerlig vielse finder sted i Jels, hvor gommen kommer fra

En borgerlig vielse finder sted i Jels, hvor gommen kommer fra, og bliver afholdt nede ved en af Jels søerne. Efter receptionen kører der en bus til Asbo, hvor Inge kommer fra, og her skal selve bryllupsfesten stå i hendes forældre have. Vi er så glade for, at vi har muligheden for at holde festen på en måde, der inkluderer vores begge hjemstavne. Mange af de gæster, der kommer med til brylluppet, har selv brugt mange timer i hhv. Jels og Asbo, og vi synes derfor, at det er så fint, at vi kan kombinere det og på den måde ‘forene’ hver vores hjemstavn. 

Brug for en bryllupsfotograf i Jylland

Bryllupsfesten kommer til at foregå inde i et stort telt, hvor der er plads til vores cirka 75 gæster, dansegulv og selvfølgelig en bar, der rummer alt hvad hjertet begærer i drikkevarer. Fordi at Inges forældres grund er så stor, bliver der også lavet et område med plads til campingvogne og telte, så alle gæster kan blive tilbudt en overnatningsplads. Haven kommer til at blive pyntet op med lyskæder i træerne, levende lys og massere af områder, hvor gæsterne kan slynge sig og slappe af. 

Vi har besluttet ikke at have live-band, noget vi ellers havde overvejet meget. I stedet er vi nu gået i gang med at lave en afspilningsliste på Spotify, hvor vi hver i sær samler alle vores yndlings dansenumre i en playliste og vores yndlings afslapningsnumre i en anden. 

bryllupsfoto Jels

Glæden til brylluppet er enorm

Vi glæder os begge to ufatteligt meget til at vores bryllup skal stå, men noget der allerede er tydeligt for os er, at vi ikke er interesseret i at have en stressfyldt affære op til brylluppet. Det er ikke pengene eller hvor stort og grandiost det bliver, der gør forskellen ved vores bryllup. For os er det vigtigste, at vi nyder og glæder os over processen. Og at vi i sidste ende bare får en rigtig dejlig dag med alle vores yndlings-mennesker. Derfor er processen netop også præget af en meget ‘gør det selv’-attitude, hvor vi planlægger- og arbejder løbende med hjælp fra venner og familie. Et godt eksempel på dette er Inges bryllupskjole og brudebuket. 

Kreativ bryllupsfotografi i Kolding

Inge og hendes mor syer selv bryllupskjolen, og er i øjeblikket i gang med at finde ud af hvordan, at den skal se ud. Brudebuketten har Caspers mor tilbudt at sammensætte. Buketten kommer til at bære store præg af den buket, som Inges mor selv bar i 1986, da hun blev gift, og som havde flere forskellige typer af markblomster. 

Jels bryllupper

Det vigtigste ved bryllupsfotografen – Bryllupsfotograf Jels

Det vigtigste ved bryllupsfotografen er selvfølgelig at vedkommende skal være sød og behagelig at have til festen, men derudover også at vedkommende er i stand til at fange de vigtigste øjeblikke på dagen. Det er enormt vigtigt for os at vi kan få nogle rigtig fine billeder at kigge tilbage på, som på en eller anden måde formår at fange stemningen fra dagen. Det tror vi virkelig bliver guld at have efterfølgende. 

Det er svært at sætte ord på, hvad det er, at vi glæder os mest til ved brylluppet. I bund og grund er det jo nok bare det endelig at blive hinandens og at få lov til at dele sådan en fantastisk dag sammen med alle, vi elsker. Vi har planlagt en lille bryllupsrejse til Skagen i et lille sommerhus et par dage efter brylluppet, hvor vi kan få lov til at nyde hinandens selskab og komme ud og surfe. Det er den helt perfekte ‘wrap-up’ på sådan en fantastisk begivenhed. 

Læs flere artikler: