Bryllupsfotografering Tønder – Trøjborg slotsruin bryllup

Trøjborg slotsruin bryllup – Bryllupsfotograf forevigt.dk havde fornøjelsen af at fotografere det søde og flotte brudepar Caroline og Christian tæt på Tønder by ved den smukke Trøjborg slotsruin. Billederne blev et mix at klassiske bryllupsbilleder, det mere rå og moderne bryllupsfotografi, og fotodokumentariske fotos omkring selve vielsen.

Læs mere om fotografering af bryllup i Tønder her.

bryllupsfoto-0
bryllupsfoto-3
bryllupsfoto-53
Trøjborg slotsruin bryllup
bryllupsfoto-88
Trøjborg slotsruin bryllup

Bryllupsfotograf Sønderjylland

Som bryllupsfotograf i Sønderjylland er der masser af skønne steder hvor vi kan lave spændende og kreative bryllupsbilleder. Masser af smukke landskaber og skove med masser af flot natur. Der er mange smukke steder med vadehavsagtig look. Træer der står ensomme på markerne og skaber en spændende dynamik i bryllupsbillederne. (Trøjborg slotsruin bryllup)

Læs mere om den kreative bryllupsfotograf i Sønderjylland.

Fotograf til bryllup

Som kreativ fotograf til bryllup elsker vi naturligvis bryllupper. Både i Sønderjylland og Tønder, men også resten af Jylland. Bryllupsfotos af den kreative skuffe er det ikke alle der kan levere. Vi har gjort det igennem de sidste 10 år. Vi har lavet mere end 300 bryllupper over hele Danmark. Så vi kender til de krav de danske brudepar stiller fotograferne.

Læs mere om fotografering her.

Trøjborg Slotsruin

Trøjborg Slotsruin ligger cirka 12 km nord for Tønder i Visby i Sønderjylland. Navnet Trøjborg stammer sandsynligvis fra det græske Troja. Borgen blev opført i 1300-tallet på en 30 × 30 m stor banke. Trøjborg nævnes i 1347 i et brev fra hertug Valdemar af Sønderjylland som hertug Valdemar Atterdags slot.

Tønder Kommune er en kommune i Region Syddanmark efter Kommunalreformen i 2007. Tønder Kommune opstod ved sammenlægning af: Bredebro Kommune Højer Kommune Løgumkloster Kommune Nørre-Rangstrup Kommune Skærbæk Kommune Tønder Kommune 

Se flere flotte billeder her