Frieriet

Bridezilla – Jeg er nok ikke som mange andre piger, og dog.. Når jeg har fundet noget jeg vil have, har jeg lært man skal kæmpe for det.. Jeg havde besluttet mig, at hvis manden min ikke havde friet til mig inden, så ville jeg fri denne dag.. Lige præcis denne dag var vigtig for mig, da 4 og 5 er mine lykketal og 13 min udvalgte.
Han havde ikke friet, så jeg tog turen rundt til mine forældre og hans forældre, alle gav mig lov.  Og som mine forældre sagde, fortsæt med at være den ‘skøre’ dig, det er den du er. Jeg tog til blomster damen, bestilte 38 lange røde roser, 38, fordi vi havde været sammen i 38 mdr der.

Jeg sov dårligt de næste par nætter, for hvad nu hvis han sagde nej?  (Bridezilla)

Bridezilla

en overraskelse og en Bridezilla

Nå, dagen nærmede sig og jeg var spændt. Men så, ja så havde manden min taget en ekstra vagt, hvor han skulle arbejde til kl.24., altså ville han ikke være hjemme på den særlige dag.. Hmm ny tænkning, jeg ringede til hans job, spurgte om han måtte gå før da jeg havde en overraskelse? Til min glædelige forbavselse sagde de ja.. Nattevagten mødte ind kl.22 i stedet for 23. sendte min kæreste hjem, skrev til mig, han nu var ude af døren.. Nu begyndte jeg for alvor at få det mærkeligt.

Her er et billede fra en skøn bryllupsdag ved Slangerup Kirke

kysse, kramme

Jeg var hos min mor, og bad min kæreste hente mig på den nærliggende tank, så jeg ikke skulle gå hjem. Helt uden anelse om hvad der skulle ske sagde han ja, for han havde fået tidligere fri.. (ja vidste jeg jo godt, tænkte jeg) 
Jeg valgte tanken, fordi det var der vi første gang, efter sms, byture og div. snakke, var første gang det gav rigtig krilder i maven. Den krilder hvor man ikke ved hvor man skal gøre af sig selv. Det var i december måned, og ret koldt, kl 23.30 ca om aften. Men man ville ikke gå ind i byen, for man ville bare stå og snakke.. Vidste ikke om man skulle kysse, kramme eller bare løfte hånden ved hilsen.

Læs mere om bryllups fotografer her

Hold Bryllup og fest Fyn

tænder på dig

Nå men han kom til tanken kl.22.45 ca., og jeg stod og ventede.. Jeg bad ham stige ud af bilen, hvilket ikke passede ham, og om jeg ikke bare kunne sætte mig ind? Bad ham endnu en gang stige ud, og gjorde han så.. Så snart han steg ud af bilen, tændtes en høj musik med sangen ‘tænder på dig, med Jakob Sveistrup’, derefter gav jeg ham de 38 røde roser, og nu gik det op for ham hvad der skulle ske.. Jeg tog en brev frem, hvorpå jeg havde skrevet et digt om ham og mine følelser for ham.. Dette læste jeg op, mens sangen spillede højt i baggrunden. (Bridezilla)

Flotte og rustikke lokaler til konference, kursus, foredrag, koncert, bryllup, fest mm

Gik på knæ

Til sidst i digtet gik jeg på knæ, og spurgte… -Hans svar, det var jo mig der skulle, det var jo mig.. Men ja, lød hans svar.. Jeg hoppede op, og følte mig overlykkelig.. Vi kørte hjem hvor jeg havde købt hans ynglingsvin, døbt jordbær i hvid chokolade og rigtig hyggede. Nu er han møg stolt over jeg friede, og synes det er den fedeste historie, jeg har fået hans mors ring, som hun fik af sin mor, og hendes mor.. Ved ikke hvor langt ringen går tilbage, men smuk er den..
Nu er vi i gang med planlægningen, men mere om det senere.

Grønnessegaard Gods bryllup

Der er godt og vel 1 år til vi skal giftes

Der er godt og vel 1 år til vi skal giftes, og selvom det for nogen lyder som lang tid. Så er jeg allerede gået i bridezilla-stress-mode. For hold da op hvor er der bare mange ting der skal klares, ordnes, købes, besluttes m.m.

Vi har fået lavet gæstelisten, og indtil videre er der godt og vel 60 gæster der skal inviteres inkl.børn.

Farve temaet er også blevet besluttet. Det bliver hvidt/mint grøn (Jeg så på et tidspunkt en dokument omkring et amerikansk bryllup, hvor temaet var Breakfast at Tiffany’s, og selvom vores tema ikke lige er Breakfast at tiffany’s, så er jeg helt vild med den mintgrønne farve, og så var det jo heldigt at min dejlige kæreste har det på samme måde. Han kunne godt lide jeg ikke valgte en af de sædvanlige tøse farver.

Jeg har så brugt en masse tid (ja ja, alt alt for meget tid) på at kigge billeder på Google, for at finde lidt inspiration, og nøj hvor er der bare mange ting jeg ønsker mig 

Så jeg vil dele lidt af alle disse inspirations ideer med jer, og for min egen skyld – vil jeg få dem samlet i denne blog, lidt mere praktisk, end at have det skrevet ned og gemt i diverse dokumenter og mapper.

brudekjole

brudekjole

Så artiklen omkring at man kan blogge sig til en brudekjole, og tænkte.. Yes, det er da lige noget for mig.. Så kan jeg samle alle mine tanker, planer og ideer i en blog – i stedet for i 127.000 forskellige Word dokumenter på computeren. Kender i det? Og et bryllup er jo desværre ikke helt billigt, trust me – vi har siddet og regnet på det, og det er endda uden alle de små ekstra ting jeg såååå gerne vil have. Aaaargh…Hvor ville det være skønt at have et pengetræ stående, så at vinde en brudekjole kunne være så fedt.

Vi har skrevet flere artikler: