Hvad skal vi vælge som Bryllupstema? Overskriften siger sig selv – Dette indlæg drejer sig om bryllupstemaet. Når jeg nævner dette over for min mand siger han – tema? jamen er det ikke bare bryllup?! OG egentlig har han jo ret. ET bryllup er vel i sig selv et tema, medmindre man er som jeg – et meget detaljeorienteret menneske, som sætter pris på de mindste detaljer.

Det er jo fordi vi er så forskellige – min mands bud på en romantisk film er Rambo 4 – jep det er ikke helt ved siden af mens jeg kan stortude til “to på flugt”.

afholdelse af bryllup

Jeg som mange af jer ser nærmest alle de bryllupsserier som sendes i TV og læser rigtig meget om afholdelse af bryllup. Der igennem har jeg set nogle bryllup med gennemførte temaer. Det synes jeg er helt fantastisk!

Og det tog mig faktisk ikke længe at finde frem til mit bryllupstema! Jeg ønsker mig et vaskeægte eventyr bryllup.

Til det forestiller jeg mig følgende:

1. Selvfølgelig en smuk prinsessekjole
2. At blive hentet i en Karet

Hvad skal vi vælge som Bryllupstema?

Jeg har lavet et budget for vores bryllup. Det er dog ikke fuldstændigt. Vores tøj skulle faktisk ikke være en del af vores budget da vi hver især skal købe dette af det rådighedsbeløb som vi hver har månedligt, men jeg har alligevel valgt at tage disse poster med i budgettet.

Personligt kan jeg nu godt være en smule bange for at bestille min bryllupskjole på nettet, bange for at den ikke passer, ikke sidder som den skal, eller slet ikke kommer mv.

Læs mere her:

Min veninde er lige blevet gift

Min veninde er lige blevet gift og købte denne fantastiske kjole billigt: Hun tog sine mål og købte den bevidst lidt større – hun købte også sløret derinde og levering i løbet af 4-5 dage !! Hun havde faktisk prøvet en lignende i en butik. Hun fik den syet ind til en helt perfekt størrelse for et par tusinde – og en prinsesse det var hun! Så det kan lade sig gøre at være heldig. (Hvad skal vi vælge som Bryllupstema?)

Find inspiration til dit bryllup

gift

Personligt kan jeg nu godt være en smule bange for at bestille min bryllupskjole på nettet, bange for at den ikke passer, ikke sidder som den skal, eller slet ikke kommer mv.

Levering af billeder

Til mit bryllup

Til mit bryllup

Til mit bryllup skal jeg uden tvivl være en prinsesse! Derfor er det vigtigt med kjolen, men drømmen om den perfekte kjole syntes ikke at kunne blive til virkelighed med det beløb jeg har at gøre godt med.

Jeg er pt. gravid og har derfor svært ved at prøve den rette kjole – men jeg har forestillinger om, hvordan den skal se ud. Den skal være med v hals, have perler og broderier med langt slæb, må gerne være cremefarvet og bare helt perfekt! Men igen – vi har ikke så mange penge at gøre godt med så jeg leder efter en jeg kan få råd til. (Hvad skal vi vælge som Bryllupstema?)

Og hvordan foregår et bryllup i folkekirken?

kærlighed ved første blik

Jeg skulle undervise voksne i et fag og allerede første dag da han gik forbi mig var jeg ikke i tvivl om at denne mand havde gjort et stort indtryk på mig. Ja det var vel det man kunne kalde “kærlighed ved første blik” og tænk så – det var gengældt (ja det fandt jeg da i hvert fald ret hurtigt ud af!)

tys tys

Der gik jo ikke længe inden vi fandt sammen – og det var jo meget tys tys i starten – men da eksamen nærmede sig og vi begge godt vidste at vores forhold faktisk var seriøst, måtte vi jo sige det, så han kunne eksamineres af en anden. Det skal siges, at der var ikke noget “ulovligt” i det vi gjorde – vi var jo voksne mennesker begge to. Jeg tænker tilbage på denne tid med et stort stort smil på læben. Det var ret sjovt og dejligt når vores blikke mødtes og smilene fremkom uden nogen havde den mindste idé om hvorfor. (Hvad skal vi vælge som Bryllupstema?)

kærlighed ved første blik

fantastiske følelser

Jeg opdagede hurtigt, at der var noget helt specielt ved denne mand. Han hvilede meget i sig selv selv om han var nogle år yngre end mig og ikke lige var “fader”typen. Han blev hurtigt kastet ud i at agere som “papfar” da jeg ikke havde nogle pasningsmuligheder – havde ikke rigtig familie i nærheden mv. Det var hårdt for os begge i starten for den lille prinsesse ville have min fulde opmærksomhed og klart nok var dette også hans ønske. Han lærte mig på meget kort tid, at det var helt ok at være sig selv, helt ok at vågne op uden make-up og stadig være elsket, helt ok at ikke at være perfekt! 

Efter en måned med fantastiske følelser og dejlige dates sagde jeg selvfølgelig fra ! Jeg skubbede ham væk og sagde forholdet op!

Hvad skal vi vælge som Bryllupstema?
hjertet betyder utrolig meget

Jeg tænkte, at jeg ville fortælle jer historien bag dette bryllup, som helt fra hjertet betyder utrolig meget og involvere en masse følelser. For at kunne fortælle hvor meget denne dag betyder for mig er jeg nødsaget til at blotte mine følelser til en vis grænse dog – noget som jeg helst undgår, men tiden har vel lært mig at dette ikke kan skade, nærmere tværtimod, so here goes.

Læs mere om bryllupsfotografering for millioner

kærlighed

Jeg er vokset op i et uharmonisk hjem med meget lidt kærlighed. Dette har selvfølgelig haft en påvirkning på min tro på kærlighed og det at finde den eneste ene. Der har altid været store forventning til det at klare sig godt – dog ikke på det spirituelle plan. (Hvad skal vi vælge som Bryllupstema?)

Hvad skal vi vælge som Bryllupstema?
følelsen af kærlighed

Jeg lukkede følelsen af kærlighed ude og skubbede alle væk, som nærmede sig. Når jeg ser tilbage på den periode i mit liv, kan jeg jo godt se, at det var mangel på troen på kærligheden til mig selv, som fik mig til at reagere som jeg nu gjorde. For inderst inde troede jeg faktisk på “den eneste ene” og var jo lige så vild med eventyr, lykkelige slutninger og romantik! (Hvad skal vi vælge som Bryllupstema?)

gravid

Jeg blev gravid og faderen til min ældste skønne datter valgte os fra allerede under graviditeten. Det var en meget hård tid i mit liv, men jeg var så håbløst forelsket i min datter, så det hjalp på overlevelsen. Men lykken det var det ikke. Det var et par hårde år, hvor jeg ikke havde overskud til andre end hende og jeg. Jeg følte mig nu ret ensom.

We love weddings in all its glory

Hvad skal vi vælge som Bryllupstema?

Det første år sammen var med blandede følelser og oplevelser. Vi mødtes på et tidspunkt i vores liv, hvor vi var på vidt forskellige stadier – jeg alene med min datter – han noget yngre og fuld af spas og ballade med vennerne. En sammenblanding af dag og nat. Dette kunne kun give nogle farverige og bølgede dage.

vores lille familie

Oven i købet havde min datter på 2 svært ved at give ham plads i vores lille familie og acceptere at han nu skulle have plads i mors hjerte. Men noget i os begge fik os til at holde sammen og elske hinanden endnu højere – han kæmpede en kamp for at være en “ægte” del af vores lille bitte familie. I dag kan jeg jo godt se, at han har haft alle muligheder for at smutte – det ville have været så nemt for ham, men det gjorde han ikke! Han blev hos mig og hos min datter. Hans ønske om at få sit eget barn med mig voksede endda i løbet af det første år. Jeg var dog afvisende over for dette, da jeg var hunderæd for at genopleve den forfærdelig smerte af svigt med min datter. Nu var jeg absolut heller ikke den der havde tillid til nogen så han havde en masse modstand. (Hvad skal vi vælge som Bryllupstema?)

bryllup pynt
den største kærlighedserklæring

Men efter det første vendte det hele – min datter viste virkelig sin kærlighed til ham og omvendt. Han viste sin kærlighed til mig og omvendt. Det hele føltes så rigtigt og vi var der for hinanden. Han tog sig af datteren som hans egen og ytrede sågar ønsket om adoption (det er absolut den største kærlighedserklæring!)

Jeg blev virkelig blød og indså, at han og kun ham er min eneste ene – og at jeg faktisk turde slippe min angst om at blive svigtet og havde tillid til ham. Følte ikke jalousi mere når han skulle ud, begyndte at overveje at få et barn med ham. 

viet på rådhuset

I juli 2011 blev jeg så gravid – ih hvor var han lykkelig ..og jeg selvfølgelig også. Han havde husket at jeg havde sagt at hvis jeg nogensinde skulle have et barn mere skulle jeg i hvert fald giftes med faderen så han ikke smutter (det er absolut ingen forudsætning, men noget skulle jeg sige 

Hvad skal vi vælge som Bryllupstema?

Så han friede – Dette fortjener et indlæg for sig selv for det var helt vildt fantastisk og romantisk og så gennemført at jeg får svært ved at beskrive det med ord der lever op til de følelser jeg fik på dagen!

Vi blev viet på rådhuset – absolut ikke romantisk – virkelig “træk-et-nummer” og mig med 25 ekstra kilo pga graviditeten, men vi gjorde det af de formelle grunde inden vores datter blev født MEN jeg har insisteret på at vi skulle have et rigtigt eventyr-bryllup!

eventyr-bryllup – Hvad skal vi vælge som Bryllupstema?

Og vores kærlighed fortsatte og fortsætter 

 Vi skulle have holdt vores bryllup i år, men så skete det jo igen – jeg blev gravid igen november 2012 og lige nu 21 kilo ekstra venter vi kærlighedsbarnet nr. 3. JA nummer 3 for han har taget min store datter ind til sig som hans egen og hun elsker ham og man kan vist godt sige at hun er fars pige.

Læs mere om valg af bryllup temaer her

Og de forskelle mellem os blev fordelt i mellem os. Han har lært lidt af mig og jeg rigtigt meget af ham. I hvert fald kan jeg nu mærke, at jeg slet ikke skubber folk væk på samme måde men nyder faktisk at være i selskab med andre og have en fritid hvor jeg også giver mig selv pleje. Det føles som et helt andet liv jeg har fået og jeg kan med hjertet sige at jeg virkelig er lykkelig. 

Hvad skal vi vælge som Bryllupstema?
bryllupsfesten

Men bryllupsfesten er bestemt ikke glemt. Desværre har vi begge tabt en masse penge på de lejligheder vi havde købt, inden vi mødte hinanden, at vores bryllupsfest skal begrænses til et fornuftigt beløb, og jeg tror på at det kan lade sig gøre at få eventyr-brylluppet uden at skulle låne 100.000 kr. Det bliver så uden bryllupsrejse og location med havudsigt men det skal nok blive fantastisk – når det nu er med min prins.

Læs mere om bryllupper: