Den skide brudekjole 😉

Bryllup spekulationer – Den skide brudekjole. Den giver MANGE spekulationer. Hvad skal vælge

Jeg er nu nået til at skrive lidt om min brudekjole, eller den jeg håber på at få, og hvad mine tanker har været herom.

det har været en lang rejse for at finde ud af hvad jeg gør med min kjole, jeg har altid sagt at jeg vil giftes i en dyb rød kjole, kort foran og med slæb. jeg har altid haft en klar idé om hvordan jeg skal se ud og hvordan kjolen skal være, hvor jeg vil købe den, hvordan den skal sidde, og ikke mindst reaktionerne, men det er altsammen drømme og noget der har forvirret mig utrolig meget.

Den skide brudekjole

de smukkeste kjoler

jeg tog først fremmest udgangspunkt i google, og fandet en del sider jeg syntes var interessante, men specielt en har hængt ved, de er billige og har de smukkeste kjoler, hvilket var og er vigtigt for mig, når jeg er studerende og manden lige har startet et gaming site op er økonomien ikke at råbe hurra for.

brudevals – Bryllup spekulationer

Mit valg faldte på tp kjoler, for de har lidt af hvert og indenfor en prisklasse jeg kan være med til, men min frustration er så den at den der røde drømmekjole tjah den ryger mere og mere ud i sandet for jo mere jeg kigger jo mere i tvivl bliver jeg, skal jeg virkelig være rød brud eller skal jeg vælge det hvide, uha det er svært, men men jeg har så fået den skøre idé hvorfor nøjes, jeg har et kjolebudget der lyder på 3000 og jeg har fundet en super fin hvid kjole til 1300 og så var det jeg tænkte jamen så kan jeg jo købe 2, så hvis alt går efter planen så bliver det den hvide til vi har danset brudevals og derefter skifter jeg til en rød der er nemmere at røre sig i, for jeg er en kvinde, der elsker at danse og helst hele natten, så jeg tror det er sådan det bliver, men nu må vi se, jeg har ikke prøvet nogen kjoler endnu så ingen ting er sikkert.

Læs mere om fotografering af bryllupper

Bryllupskørsel på Fyn - Find unik bryllupsbil på Fyn her

når de lige er blevet friet

Jeg tror jeg gjorde som de fleste andre når de lige er blevet friet, og nej jeg taler ikke om at græde, for jeg vidste det godt eller jeg vidste godt det ville ske på et eller andet tidspunkt, faktisk så havde han friet en gang tidligere, mens vi så ghost adventures, ikke ret meget romantik der, men der var nu heller ikke det vigtigste for mig, bare det at jeg nu vidste at han ville tilbringe resten af sit liv sammen med mig var mere end nok for mig, så det første frieri der græd jeg trods alt, man er vel kvinde og følsom.

den helt store bryllupsplanlægning

den helt store bryllupsplanlægning

Det første jeg gjorde dagen efter frieriet gik den helt store bryllupsplanlægning i gang, og tonsvis af tanker fløj rundt i hovedet på mig, jeg tror det første jeg tænkte på var, hvem skal følge mig op ad gulvet, og nu tænker de fleste nok, din far? men nej ikke min far, har ikke et specielt godt forhold til ham eller rettere intet forhold til ham, så valget faldte på min højt elskede bedstefar som jeg respektere og elsker som var han min far, uha de minder jeg dog ikke har sammen med den rare gamle mand, hus nedrivning og sommerhus bygning, nå sidespring, men jo det var min første tanke og det første valg jeg traf med hensyn til planlægningen af drømmebrylluppet, men hvad så næst, jeg tog ganske enkelt efter min intuition og tænkte hvad er vigtigt og det er selvfølgelig budget og gæstelisten så det kommer jeg lige lidt ind på nu. (Bryllup spekulationer)

planlægningen af drømmebrylluppet

planlægningen af drømmebrylluppet

jeg valgte at lave både budget og gæsteliste i excel regneark, da det er meget mere overskueligt synes jeg, du har alt samlet et sted på den computer, og laver selvfølgelig også en backup bare for en sikkerhedsskyld, nå men hvad angår exel, så er det hele samlet og programmet regner det hele ud for dig, så det er super nemt, især for sådan én som mig der ikke er fantastisk god til at regne, så er det virkelig dejligt med et program der gør hele arbejdet for mig, så ingen papirer eller lommeregner der nok er væk præcis når man skal bruge det. exel for mig er et fantastisk program. (Bryllup spekulationer)

Eventyret og Bryllup spekulationer

Eventyret og Bryllup spekulationer

Eventyret startede tilbage i 2017 en helt almindelig sommerdag, hvor dagen startede ud med oprydning og alle andre praktiske gøremål, ja ikke særlig romantisk, men det skulle snart vende, jeg fik besked på at vi snart skulle ud at spise, og tænkte “okaaay, underligt tidspukt, og jeg var ikke ligefrem klæd værdigt på til at møde op en restaurant, med mine grå plettede jockingbukser og en mandens t-shirts, og havde nærmest ingen tid til at gøre mig klar, men hvad fanden. speedy her tog fat og lynbad, hurtig makeup, og quick håropsætning og så lige hurtigt en den lille sorte. og afsted det gik.

Vi tog ned på hvad der dengang var vores stam restaurant og fik os en god velstegt steak, hvor snakken faldte på det sædvanlige, og hvorfor han var så nervøs, klart jeg havde en idé hvad der snart skulle foregå, men turde heller ikke rigtig at håbe på det. vi fik spist færdig og vi fik regningen og forlod så stedet.

Læs mere om bryllupper

vil du gifte dig med mig?

vil du gifte dig med mig?

Turen gik ned i den velkendte park i Midtjylland, borgvold, hvor vi lige pludselig befandt os foran is huset dernede hvilket jeg egentlig fandt en smule underligt, hvis jeg nu havde ret i mine anelser, men jeg lod ham udføre hans planer, hvilket jeg aldrig har fortrudt, for det resulterede i at han lejede en svane, i ved en af dem der med pedaler i, så sejlede/cyklede eller hvad vi nu skal kalde det ud midt i det hele, i højt solskin, og der midt ude på søen begyndte han at fumle efter noget i hans lommer, og op kom boksen med de ringe vi havde valgt, og med ordene vil du gifte dig med mig, og selvfølgelig blev svart ja. (Bryllup spekulationer)

Prinsessebryllup

svigermor – Hurraaaaaaa

Herefter gik turen gik hjem til vores lejlighed igen hvor vi spændt ventede på at høre fra min svigermor, som var på vej hjem fra ferie, så vi kunne overraske hende med et billede af vore ringe og på den måde fortælle hende om forlovelsen, tiden gik og vi blev mere og mere utålmodige da hun endelig skrev at nu var de i Danmark så afsted med billedet og afvente hendes reaktion. jeg ved ikke om hun ikke forstod budskabet eller at hun blev så overrasket og glad at hun ikke forstod hvad der var sket, for svaret var ihvertfald, hvad skal det betyde? Så måtte vi jo pænt forklare hende situationen, og en overlykkelig mor/svigermor ringer fuldstændig overstadig lykkelig og ønske os tillykke. (Bryllup spekulationer)

Læs mere her: