Vi har ladet brudepar fortælle og her er brudens egne ord. Vi vil som skrevet tidligere, meget gerne have et bryllup der er inspireret af naturen og ringenes herre men nok mest bare det naturlige.

Da jeg sad og kiggede lidt rundt på nettet idag faldt jeg over dette billede og synes de var rigtig fine. tænker at man måske endda selv kan lave noget lignende i forvejen.

Et bryllup er alvorligt arbejde - der er INGEN anden chance

Vi valgte fotograf

Selvom der stadig er mere end et halvt år til vores bryllup, sætter jeg stor pris på at være forberedt godt i forvejen.

Jeg har en gammel ven, som jeg har kendt siden barndommen, der nu er uddannet fotograf. Det føltes naturligt at spørge ham, om han ville stå for vores bryllupsfotos, og han sagde glædeligt ja.

Det løfte om at alt falder på plads, gør mig utroligt begejstret, og jeg nyder følelsen af at have kontrol over planlægningen. Næste skridt i vores forberedelser er at beslutte, hvem der skal inviteres.

bruden ved Dronninglund Slotskirke bryllup

puuuuuh valg af bryllupskage

I dag findes mine tanker omkring bryllupskagen. Jeg betragter mig selv som en slags hobbykonditor, især når det kommer til at kreere fondantkager. Derfor føles det næsten som en selvfølge, at jeg – eller rettere, vi – skulle stå for fremstillingen af vores egen bryllupskage.

Alligevel er jeg tøvende, fordi min helbredstilstand ikke tåler stress godt, og at tage ansvar for kagen kunne uden tvivl introducere en del stress. Med omkring 70 gæster at bage til i et almindeligt køkken og uden adgang til et ekstra køleskab, er det en stor opgave.

På den anden side tiltaler tanken om at kunne sige, at vi selv har lavet vores bryllupskage, mig meget. Jeg tror, jeg må overveje det lidt mere, før jeg træffer en endelig beslutning.

fotograf til bryllup
Vi valgte fotograf

Vi finder inspiration til bryllup på Pinterest

Jeg elsker da bare pinterest.com hvor er der bare meget skøn inspiration, faldt blandt andet over et par bryllupskager. så selvom vi endnu ikke har besluttet om vi selv skal lave den eller ej så er det altid skønt med inspiration. her er et par billeder af nogle der er inspireret af skov og natur.

bordpynt til bryllup

Mad til bryllup – Brudens egne ord

Vores bryllup bliver holdt med et naturtema, og nu begynder vi at overveje maden. Der er virkelig mange beslutninger at træffe – om vi skal have en to- eller tre-retters menu, vælge buffet eller servering ved bordene, og hvilken type mad der komplementerer vores tema.

Jeg spiser ikke fisk eller skaldyr, så vi overvejer, om det overhovedet skal inkluderes, især hvis vi beslutter os for en forret. Heldigvis har vi en dygtig kok i familievennekredsen, der står for maden, og jeg håber, han kan komme med nogle fantastiske forslag.

Lige nu føles mine tanker dog som et stort rod, der kører i ring. Jeg er tilbøjelig til at tænke, at vildtkød ville være perfekt til vores naturtema, men jeg er bekymret for omkostningerne, da det kan betyde, at prisen per kuvert overstiger vores budget.

Et bryllupsmagasin satte gang i det hele

Da jeg så det nye bryllupsmagasin, måtte jeg simpelthen tage det med. Bryllupsplanlægning er blevet mit åndehul for tiden. At leve med kronisk sygdom er udfordrende, især med konstante akutte situationer og erkendelsen af, at jeg aldrig bliver helt rask, hvilket er hårdt at acceptere som 30-årig.

Efter snart 10 års diagnose er mange undersøgelser blevet en del af min hverdag. Men at have min vidunderlige mand, der dagligt kommer hjem, fortæller mig, at han elsker mig, og som fuldt ud accepterer min sygdom, betyder alt. Jeg elsker ham så højt for det!

bryllupsfoto

Blomster til bryllup – Brudens egne ord

I aften har jeg brugt tid på at udforske blomstermuligheder, i håb om at vi snart kan beslutte os for en farve. Mit blik har været rettet mod ranunkler, da de findes i et væld af farver.

Jeg er især tiltrukket af de auberginefarvede, måske kombineret med hvidt eller gult. Det føles som et godt match til vores naturbryllup. Jeg stødte på nogle billeder under min søgning, og jeg må sige, at dekorationen med grønne asparges faktisk er ret charmerende.

Valg af vielsesringe er svært

Efter en udfordrende dag i går foreslog min kæreste, at vi skulle bruge lidt kvalitetstid sammen i dag. Så når han kommer hjem fra arbejde, har vi aftalt at gå ud og prøve nogle ringe for at finde ud af den rigtige størrelse og bredden på dem.

Vi er i kontakt med en guldsmed, som skal designe vores ringe, men han har brug for at kende deres størrelse og bredde, samt have en skitse at arbejde ud fra.

Selvom hverken jeg eller min kæreste er særligt gode til at tegne, har vi fundet noget billedinspiration på nettet.

Flere artikler: