Vi har ladet brudepar fortælle og her er brudens egne ord. Vi vil som skrevet tidligere, meget gerne have et bryllup der er inspireret af naturen og ringenes herre men nok mest bare det naturlige. da jeg sad og kiggede lidt rundt på nettet idag faldt jeg over dette billede og synes de var rigtig fine. tænker at man måske endda selv kan lave noget lignende i forvejen.

Et bryllup er alvorligt arbejde - der er INGEN anden chance

Vi valgte fotograf

Der er jo stadig over et halvt år til vores bryllup, men ikke desto mindre kan jeg rigtig godt li at have styr på tingene LÆNGE i forvejen. jeg har en ven som jeg har kendt helt tilbage fra jeg var barn og som idag er uddannet fotograf, så det var jo oplagt at spørge om han ikke havde lyst til at tage vores billeder. og sørme så han vil meget gerne. det bliver bare så fantastisk det her og jo flere ting der falder på plads jo mere styr føler jeg også jeg har på tingene. vores næste “problem” bliver at finde ud af hvem der skal med.

bruden ved Dronninglund Slotskirke bryllup

puuuuuh valg af bryllupskage

mine tnaker går idag lidt på bryllupskage. jeg er vel det man kalder en “skabs”konditor, forstået på den måde at min store hobby er at lave fondantkager. derfor virker det også så oplagt at jeg/vi selv skal lave vores bryllupskage. dog vakler jeg meget i det, da den sygdom jeg har reagere meget på stress og jeg kommer jo nok ikke uden om at vælger vi selv at lave kagen så bliver det noget stresset. vi regner med at inviterer omkring 70 mennesker, så det er mange mennesker selv at skulle lave kage til hjemme i vores almindelige køkken og så uden at have et ekstra køleskab til rådighed, men samtidig synes jeg jo det kunne være super fedt at sige vi selv har lavet vores bryllupskage…
hmmm må vist gå lidt yderligere i tænkeboks inden jeg lægger mig fast på noget.

fotograf til bryllup

Blomster til bryllup – Brudens egne ord

Her til aften har jeg siddet og kigget på blomster, så vi forhåbentlig også kan ligge os fast på farve. J<eg har kigget meget på ranunkler da jeg ved de fåes i mange farver og hælder nok meget til de auberginefarvede og med hvid eller gul til. det synes jeg egentlig også passer meget godt til vores naturbryllup. her er et par af de billeder jeg faldt over, synes faktisk dekorationen med grønne asparges i er meget underholdende.

Vi valgte fotograf

Vi finder inspiration til bryllup på Pinterest

Jeg elsker da bare pinterest.com hvor er der bare meget skøn inspiration, faldt blandt andet over et par bryllupskager. så selvom vi endnu ikke har besluttet om vi selv skal lave den eller ej så er det altid skønt med inspiration. her er et par billeder af nogle der er inspireret af skov og natur.

bryllupskage kbh

Mad til bryllup – Brudens egne ord

Vi kører jo et naturtema til vores bryllup, og nu går tankerne så lidt på mad. Hold da op der er mange ting vi skal tage stilling til. skal vi have 2 eller 3 retter buffet eller fadservering hvilken mad passer til vores tema jeg spiser ikke fisk eller skaldyr så skal vi overhovedet have det hvis vi skal have forret. Heldigvis er det en af mine forældres venner som er dygtig kok og skal lave maden så satser virkelig på han har nogle super forslag til menuen for ligenu kører mine tanker bare rundt i ring det er et stort kaos. Umiddelbart tænker jeg at vildt ville passe rigtig godt til vores naturtema, problemet i vildt er jo nok prisen har på fornemmelsen at vi ryger over en kuvertpris der ikke passer til vores pengepung. 

bordpynt til bryllup

Et bryllupsmagasin satte gang i det hele

Der stod det nye bryllupsmagasin, så det måtte jeg da lige have med i farten også. det her bryllupsplanlægning er virkelig mit frirum lige for tiden. det er hårdt at være kronisk syg og hele tiden skulle forholde sig til akutte ting og det faktum at jeg aldrig bliver rask synes det er svært som 30 årig. men nu har jeg trods alt været diagnosticeret i 10 år snart, så man når jo også til et punkt hvor mange undersøgelser osv. bare bliver hverdag for mig. Anyway det er jo bare fantastisk at have den skønneste mand der kommer hjem hver dag fortæller mig han elsker mig, og som oven i købet kan rumme jeg er så syg som jeg er. Elsker ham for det! 

bryllupsfoto

Valg af vielsesringe er svært

Efter en lidt hård dag igår spurgte kæresten om vi ikke skulle hygge lidt idag. så når nu han kommer hjem fra arbejde senere har vi planer om at skulle ud og prøve ringe for at finde størreselse og brede på dem. vi har jo fået kontakt til en guldsmed som skal designe dem men han skal gerne vide lidt om brede på dem og selvfølgelig størrelse, og også gerne en tegning. jeg er dog ikke den stærke tegner og min kæreste er heller ikke så vi har fundet et par billeder på nettet til inspiration. (Brudens egne ord)

Flere artikler: