+4542679011 info@forevigt.dk

Bryllup på budget, men med masser af kærlighed 

Bryllup på budget – Efter at have været kærester i 6 år valgte min forlovede at fri på hans fødselsdag, jeg fik en fin ring af ham og en af hans datter, som spurgte om jeg ville være hendes bonusmor. 
Sammen har vi en fælles søn på 1. 

Hvordan ser talerækken ud ved et bryllup?

drømmer om både bryllup og hus

Da jeg er nyuddannet og endnu ikke har fået job, og vi drømmer om både bryllup og hus, har vi valgt at holde brylluppet så meget på budget som muligt, der vil det være fantastisk at vinde en bryllupsfotograf, da dette er en vigtig men også lidt dyr post.

Vi skal vies i Ramløse kirke, da mine forældre er viet der, mig og mine 2 søstre er konfirmeret der, mine søstre og er døbt der, og det samme er min søn. Og så har de den mest fantastiske præst, der spiller live musik i kirken, og altid gør ceremonierne til en fest! Vi bor selv lidt er Ramløse.

Læs mere om valg af farver her

bryllupsfoto - Bryllup på budget
Bryllup på budget

Valg af brugt brudekjole – Bryllup på budget

Da vi som sagt er på budget er kjolen købt brugt og maden og kage køber vi gennem noget familie. Jeg har været ude og prøve kjole, men fandt ikke en i mine til, til penge vi havde til rådighed, så derfor søgte jeg brugt, og fandt min drømmekjole, jeg skal have slør på, men har ikke fundet det rette slør eller sko endnu.

Se billeder ved bryllup ved Limfjorden

Vi har inviteret omkring 100 mennesker, da vi begge har meget store familier, og derfor er det sværeste for os, at holde budgetter uden at lade der gå ud over festen. Da vi selv har 2 børn, må alle gæster også tage deres med, børn giver en ekstra glæde til sådan en fest, men hvis forældre ikke vil have dem med er det op til dem, så kan de selv give den gas. Vi har ikke fundet ringe endnu, men ved de skal være hvidguld og enkle, da det er hvad vi begge er til.

Farverne til brylluppet er hvid grøn og sølv og brudebuketten skal også være i hvide og grønne farver, da min ynglings farve er grøn. 

bryllupsfotos

Når det kommer til bryllupsfotograf

Når det kommer til bryllupsfotograf skal fotografen kunne fange de fantastiske øjeblikke i løbet af dagen og festen, og som giver sig tid og ved hvor vigtige disse billeder er, da det forhåbentlig kun er en gang vi bliver gift, skal billederne vise stemningen, udtrykkene og selvfølgelig nogle fantastiske par billeder. Vi skal giftes i juni måned, så vi satser på lækkert vejr! 
Jeg så konkurrencen gennem Facebook, og krydser alt jeg har for at vi er så heldige at vinde!

Min svoger skal være bestman og min far skal være toastmaster, da han altid har godt styr på tingene og tror han vil elske at blive lidt involveret. Musikken står min ene søster for, da hun ved hvordan man sætter en fest i gang, og ved både hvad de unge og ældre kan lide. 

Flere gode artikler: