Bryllup på budget, men med masser af kærlighed 

Bryllup på budget – Efter at have været kærester i 6 år valgte min forlovede at fri på hans fødselsdag, jeg fik en fin ring af ham og en af hans datter, som spurgte om jeg ville være hendes bonusmor. 
Sammen har vi en fælles søn på 1. 

Hvordan ser talerækken ud ved et bryllup?

drømmer om både bryllup og hus

Da jeg er nyuddannet og endnu ikke har fået job, og vi drømmer om både bryllup og hus, har vi valgt at holde brylluppet så meget på budget som muligt, der vil det være fantastisk at vinde en bryllupsfotograf, da dette er en vigtig men også lidt dyr post.

Vi skal vies i Ramløse kirke, da mine forældre er viet der, mig og mine 2 søstre er konfirmeret der, mine søstre og er døbt der, og det samme er min søn. Og så har de den mest fantastiske præst, der spiller live musik i kirken, og altid gør ceremonierne til en fest! Vi bor selv lidt er Ramløse.

Læs mere om valg af farver her

bryllupsfoto - Bryllup på budget
Bryllup på budget

Valg af brugt brudekjole – Bryllup på budget

Da vi som sagt er på budget er kjolen købt brugt og maden og kage køber vi gennem noget familie. Jeg har været ude og prøve kjole, men fandt ikke en i mine til, til penge vi havde til rådighed, så derfor søgte jeg brugt, og fandt min drømmekjole, jeg skal have slør på, men har ikke fundet det rette slør eller sko endnu.

Se billeder ved bryllup ved Limfjorden

Vi har inviteret omkring 100 mennesker, da vi begge har meget store familier, og derfor er det sværeste for os, at holde budgetter uden at lade der gå ud over festen. Da vi selv har 2 børn, må alle gæster også tage deres med, børn giver en ekstra glæde til sådan en fest, men hvis forældre ikke vil have dem med er det op til dem, så kan de selv give den gas. Vi har ikke fundet ringe endnu, men ved de skal være hvidguld og enkle, da det er hvad vi begge er til.

Farverne til brylluppet er hvid grøn og sølv og brudebuketten skal også være i hvide og grønne farver, da min ynglings farve er grøn. 

Gæster syntes at det var rigtig hyggeligt at få sådan en lille personlig gæstegave med deres navn på som de ovenikøbet kunne bruge til noget bagefter. Faktisk har flere af vores bryllupsgæster meget betænksomt brugt krydderurteblanding i maden når vi har været på besøg hos dem efterfølgende. Det er da lidt skægt.

bryllupsfotos

Wedding favours – de søde små gæstegaver

Den amerikanske tradition med små gæstegaver til brylluppet er efterhånden blevet adopteret af de fleste danske brudepar. Og der er da virkelig også noget fint over at give sine gæster en lille speciel gæstegave til at huske brylluppet ved. Jeg synes personlig at ideen er allersødest når der er lagt lidt charme i den altså at den er humoristisk personlig for brudeparret i ekstra kreativ indpakning eller afstemt med det eventuelle bryllupstema (stemnings- eller farvemæssigt).

Vi havde også favours til vores bryllup. Vi elsker at lave mad og går meget op i køkkenhaven så henover sommeren havde jeg tørret store bundter af krydderurter fra vores have. Derudover havde vi købt lyserødt Himalaya-salt med hjem fra udlandet. De fleste gæster kom i par så dermed fik alle damerne et lille patentglas med lyserød himalayasalt mens alle herrerne fik et patentglas med tørrede krydderurter. Vores bryllupstema var lyserød/mingrønt “vintage carnival” så jeg havde matchet gavemærkerne til bryllupsinvitationerne og skrevet gæsternes navne på så de også fungerede som bordkort.

Der er en ton af muligheder til dine gæstegaverDet gælder bare om at tænke lidt kreativt. Her er et mood board med alle mulige gæste gave ideer som du kan suge inspiration fra. Jeg er helt vild med ready-to-mix kakaoblandingen og blomsterfrøene. Kig på ideerne og få gode ideer. Men vælg en idé og gør den jeres egen. Tænk på hvad der siger noget om jer og lad det ikke blive for dyrt. Det er ikke det der betyder noget.

Når det kommer til bryllupsfotograf

Når det kommer til bryllupsfotograf skal fotografen kunne fange de fantastiske øjeblikke i løbet af dagen og festen, og som giver sig tid og ved hvor vigtige disse billeder er, da det forhåbentlig kun er en gang vi bliver gift, skal billederne vise stemningen, udtrykkene og selvfølgelig nogle fantastiske par billeder. Vi skal giftes i juni måned, så vi satser på lækkert vejr! 
Jeg så konkurrencen gennem Facebook, og krydser alt jeg har for at vi er så heldige at vinde!

Min svoger skal være bestman og min far skal være toastmaster, da han altid har godt styr på tingene og tror han vil elske at blive lidt involveret. Musikken står min ene søster for, da hun ved hvordan man sætter en fest i gang, og ved både hvad de unge og ældre kan lide. 

Flere gode artikler: