Kokkedal Slot Brovst bryllup

Kokkedal Slot Brovst bryllup – Kokkedal Slot Slottet ligger højt på sin bakke med vid udsigt over Limfjorden til Aalborg og Nibe. Voldgraven omkrandser slottet og vidner om, at det er en borg bygget til at modstå angreb. Bygherren Erik Banner var marsk for Chr III. Hans forfar var viking og fik det rød-hvide våbenskjold efter erobringen af England under Knud d. Store. Kokkedal nævnes første gang i 1407, da herresædet tilhørte væbner Anders Albrechtsen. I dag hersker fred og idyl. Smukke sale genlyder af glade gæster og historisk vingesus.

I hovedbygningen finder De vores hyggelige restaurant, samt stuer, saloner og riddersal i barokstil.
Selve hovedbygningen indeholder 20 himmelsengs suiter og lækre værelser, hver med deres individuelt præg og navngivning ud fra slottets historie.

Bryllupsbilleder i det nordlige

Som landsdækkende bryllupsfotograf, kender vi Nordjylland særdeles godt. Vi har lavet en del bryllupper i Nibe, Aalborg og ved Limfjorden. Vi elsker at lave slotsbryllupper, dam der her er så mange muligheder for at fotografere en masse flotte bryllup detaljer og stemningsbilleder både indenfor og udenfor slottet. (Kokkedal Slot Brovst bryllup).

Læs mere om bryllupsfotografen i Aalborg her.

Lidt historie

I 1988 kom Kokkedal Slot igen i privat eje. Efter en renovering med prins Joachim som protektor kunne slottet i 1990 indvies som slotshotel med 20 værelser i selve slottet og 8 ferieboliger i parken. Der er restaurant med kursuslokaler og vinkælder med butik. Parken er på 12 ha og indeholder blandt andet Nordjyllands største træ – en ædelgran på 36 meters højde og med 25 kubikmeter stammemasse.

Kokkedal har været meget omtalt der i 1993 blev indrettet svømmebassin i gårdens tidligere ajlebeholder. Selv om Højesteret kom til, at der ikke kunne gives planlovstilladelse, ændrede Naturklagenævnet i 2005 amtets afslag til en tilladelse med den begrundelse af ejerne siden de i 1988 havde fået hoteltilladelse havde haft ret til at indrette svømmebassin. I dag er svømmehallen en velfungerende oase for slottets gæster.

Læs mere om bryllup generelt her.