Schackenborg Slotskro bryllup

Schackenborg Slotskro bryllup

Schackenborg Slotskro bryllup? I den idylliske landsby Møgeltønder, med Danmarks smukkeste hovedgade, ligger Schackenborg Slotskro, der har været greveligt privilegeret siden 1687. Kroens nærmeste nabo er Schackenborg Slot. Alle kroens værelser er individuelt indrettede med respekt for den oprindelige stil og navngivet efter danske slotte og herregårde. I Schackenborg Slotskros smukke rejsestald, med plankegulv og lysekroner, er der mulighed for at afholde selskaber på op til 100 personer.

Se vores GALLERI.

Schackenborg Slotskro bryllup

Bryllupsfotografering i Sønderjylland

Som bryllupsfotograf, er det en unik oplevelse at komme til det hyggelige og romantiske samt historiske Schackenborg slotskro univers. Udover det ofte har været besøgt af de royale, er kroen også tilløb stykke for mange andre mennesker. Vi elsker at fotografere bryllupper, og et bryllup på det skønne Schackenborg Slotskro er selvfølgelig ingen undtagelse. Vi kender en masse gode steder, hvor vi kan skyde de officielle bryllupsportrætter, så de lige får den ekstra kant vi er kendt for.

Læs mere om bryllupsfotografering ved Tønder her.

Bryllupsfotografering i Sønderjylland

Møgeltønder

Med højt til himlen, tæt på marsk og hav, ligger Møgeltønder og ligner mest af alt et eventyr. I eventyret er Schackenborg Slotskro – beliggende på den smukke brostensbelagte slotsgade, hvor ænder vandrer om dagen og gamle lygter lyser om natten. Schackenborg Slotskro, privilegeret 1687 er nærmeste nabo til Schackenborg Slot, hvor Hans Kongelige Højhed Prins Joachim var bosiddende fra 1995 til 2014.

Schackenborg Slotskro   •   Slotsgaden 42   •   Møgeltønder   •   DK-6270 Tønder